stat counter
تاریخ : جمعه, ۲۱ دی , ۱۴۰۳ Friday, 10 January , 2025
  • کد خبر : 222758
  • 23 دی 1399 - 13:00
6

ارائه نیازهای فناورانه حوزه دام و طیور

ارائه نیازهای فناورانه حوزه دام و طیور

در رویدادی نوآورانه ۶ نیاز فناورانه حوزه دام و طیور ارائه شد.

قلم | qalamna.ir :

رویداد ارائه نیازهای فناورانه هولدینگ گسترش و توسعه صنایع بهپرور با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف ارتقای فناوری در صنایع موجود، توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان و ایجاد درک مشترک از توانمندی‌ها و نیازها برگزار شد.

در این رویداد نیازهای فناورانه در ۶ حوزه “فروش گوشت مرغ”، “کنترل و فرآوری”، “تولید، بهداشت و دامپزشکی”، “ارتباط با مشتری برای حمل مرغ و جوجه و کمک به تربیت نیروی انسانی”، “تامین مالی و سرمایه‌گذاری و آمادگی جهت سرمایه‌گذاری در نرم‌افزارها و فناوری‌های مالی مبتنی بر هوش مصنوعی” و “سیستم‌ها و روش‌ها” ارائه شد.

همچنین در این رویداد یکی از شرکت‌های دانش بنیان فعال در این زمینه نیازهای فناورانه‌ای چون “ارائه ‌غذای ‌گرم ‌از ‌طریق‌ Vending Machine”، “ظروف ‌بسته‌بندی ‌با ‌فرم”، “‌اندازه ‌و ‌رنگ‌ ‌مناسب ‌برای ‌غذای‌گرم و سرمایه‌گذاری ‌در ‌طرح‌های ‌استارتاپی ‌در ‌حوزه‌ IT” و “شیوه‌های‌ تاثیرگذار ‌در ‌آموزش ‌نیروی ‌انسانی ‌موثر و ارزیابی ‌عملکرد ‌سیستماتیک” را مطرح کرد. 

نیازهای فناورانه واحد سیستم‌ها و روش‌ها نیز شامل ابزار ‌شمارش‌ و کنترل‌ هوشمند ‌موجودی‌ خط‌ تولید (مرغ‌زنده‌ در ‌زنجیره، ‌مرغ‌ مادر، ‌مرغ‌گوشتی، ‌گوشت‌ مرغ‌سرد) ‌راحت،‌ سریع ‌و ‌مقرون‌به‌صرفه‌ بر پایه‌ هوش‌ مصنوعی‌، ابزار ‌شمارش‌ کنترل ‌هوشمند تلفات، تشخیص‌ مریضی ‌درفارم‌ها بر ‌پایه ‌فناوری و کنترل‌ زنجیره ‌توسط‌ هوش‌ مصنوعی ‌به ‌جای ‌اشخاص بود.

دکتر بهروز، مدیر کارگروه صندوق پژوهش و فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی در رویداد ارائه نیازهای فناورانه بهپرور در مورد صندوق‌های پژوهش و فناوری توضیح داد و گفت: این صندوق‌ها برخلاف بانک‌ها که صرفا تامین مالی انجام می‌دهند، نهاد تامین مالی حوزه علم و فناوری با رویکرد توسعه این زیست‌بوم است. در حال حاضر ۵۵ صندوق پژوهش و فناوری در تمامی استان‌ها و تهران فعال هستند که خدمات مختلفی چون ارائه انواع تسهیلات با نرخ پایین ۴ تا ۹ درصد، ضمانت‌نامه و سرمایه‌گذاری انجام می‌دهند.

بهروز در ادامه افزود: صندوق‌های پژوهش و فناوری تاکنون ۲۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان و فناور و و استارتاپی پرداخت کرداند. صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت مالی از شرکت‌ها قید دانش بنیان دارد و از غیر دانش بنیان‌ها به لحاظ قانونی نمی‌تواند حمایت کند؛ اما صندوق‌های پژوهش و فناوری از شرکت‌های فناور، خلاق و استارتاپی نیز می‌توانند حمایت کنند.

در ادامه مهندس فارغی بنیانگذار یکی از مجموعه‌های صنعتی حوزه طیور یادآور شد: این شرکت تنها شرکتی‌ است که از همان ابتدا از نوآوری در صنعت حمایت کرده و نتیجه آن هم حاصل شده است. ما امروز به دنبال آن هستیم که با به کارگیری اطلاعات و دانش صنعتی در بخش بازرگانی هم‌رسانی میان بازیگران صنعت اتفاق افتد.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.