بهرام سرمست در جلسه وزیر صنعت، معدن و تجارت با تولیدکنندگان و فعالان بخش خصوصی استان که در سالن کرامت استانداری برگزار شد، با اشاره به اجرای برنامه مدون در رابطه با جهش تولید و اقتصاد مقاومتی در استان، اظهار داشت: حفظ ظرفیت اشتغال و ایجاد اشتغالزایی از اولویتهای اصلی اقتصادی قم است و خط قرمز استان در این راستا جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و بیکاری حتی یک کارگر است.
استاندار قم بابیان ظرفیتها و فرصتهای توسعه در بخش خصوصی، افزود: توسعه اقتصادی با مشارکت بخش خصوصی رونق ویژه ای خواهد داشت.
وی صدور کارت ویژه ملاقات فعالان اقتصادی را مورد توجه قرارداد و بیان کرد: در ۱۰ ماه گذشته از ۶۰ واحد تولیدی بازدید صورت گرفته و ۳۶۵ مصوبه از دل این بازدیدها بیرون آمده که ۶۵ درصد از این مصوبات به مرحله اجرا رسیده است.
نماینده عالی دولت در استان، با تأکید بر لزوم احیای واحدهای راکد و نیمه راکد صنعتی در استان، ادامه داد: از ابتدای سال جاری ۳۰ واحد صنعتی راکد با اشتغال ۵۲۰ نفر و سرمایهگذاری ۶۱۲ میلیارد تومانی به مدار تولید بازگشته است.
وی ۸۲ فرصت سرمایهگذاری با قابلیت مجوزهای بینام جهت رونق سرمایهگذاری در قم را مورد توجه قرارداد و تصریح کرد: از این بین ۲۶ فرصت سرمایهگذاری برای مشارکت سرمایهگذاران بخش خصوصی عرضهشده و مقدمات سرمایهگذاری در برخی از آنها عملیاتی نیز شده است.
استاندار قم با اشاره به وضعیت مطلوب پرداخت تسهیلات رونق تولید و طرحهای سرمایهگذاری جهش تولید در قم، گفت: قم در جذب تسهیلات تبصره ۱۸ با جذب ۳۵۴ میلیارد تومان برای ۲۰ واحد تولیدی در رتبه دوم کشوری قرارگرفته است.
سرمست ضمن بیان لزوم تأمین زیرساختهای اساسی شهرکهای صنعتی، تصریح کرد: تأمین آب موردنیاز بخش تولید، همچنان از مشکلات اساسی استان است.
توسعه صنعتی در کنار گردشگری زیارتی از جمله اولویت های توسعه استان است
وی قابلیت و ظرفیتهای کم نظیر سرمایهگذاری در قم را مورد توجه قرارداد و بیان کرد: در کنار مزیت خدماتی، گردشگری و زیارتی قم، توسعه صنعتی یکی از اولویتهای توسعه در این استان است.
استاندار قم از اقدامات و اهتمام مسئولین استان در کاهش بیکاری و حفظ اشغال خبر داد و افزود: نرخ بیکاری قم در پایان فصل پاییز به ۸ درصد کاهشیافته است و این دستاورد مهمی در بخش اقتصادی استان است.
وی همچنین به ظرفیتهای تولیدی و معدنی قم و لزوم توجه به جذب سرمایهگذار در این حوزهها اشاره و خاطرنشان کرد: معادن فلزات نیمه قیمتی زینتی، دریاچه نمک، فرش دستباف، سوغات زائر و جاذبههای فرهنگی از جمله ظرفیتهای توسعه قم هستند که با بسترسازی مناسب و تکمیل زیرساختهای ریلی از جمله راهآهن منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان، میتوان به این مهم دستیافت.
انتهای پیام