stat counter
تاریخ : پنج شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 9 May , 2024
  • کد خبر : 233359
  • 14 بهمن 1399 - 11:32
1
مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه :

افزایش هشت درصدی واحدهای تولیدی سلامت محور در کرمانشاه

افزایش هشت درصدی واحدهای تولیدی سلامت محور در کرمانشاه
کرمانشاه - قلمنا - مدیر نظارت بر موادغذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : با وجود بیماری کرونا تعداد واحدهای تولیدی و کارگاهی غذایی، ‌آشامیدنی، ‌ آرایشی و بهداشتی در استان امسال هشت درصد افزایش یافته است.
قلم | qalamna.ir :

شهریار مستوفی گفت : امسال ۲۷ پروانه بهره‌برداری جدید برای ۱۶ واحد تولیدی کارگاهی و ۱۱ واحد تولیدی کارخانه ای در استان صادر شده است.

وی گفت : همچنین ۱۰۶ پروانه ساخت محصولات مختلف غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی نیز صادر شده و  ۴۹ نفر به عنوان مسوول فنی در واحدهای تولیدی و کارگاهی مشغول کار شدند.

وی افزود : در راستای ساماندهی شرکت‌های پخش آرایشی و بهداشتی نیز ۳۲ شرکت پخش آرایشی و بهداشتی موفق به اخذ مجوز از این معاونت شده و ۲۸ نفر به عنوان مسوول فنی در این شرکت های پخش موفق به اخذ پروانه فعالیت شده‌اند.  

مستوفی گفت : در سال جاری ۶۶ گواهی بهداشت صادرات برای واحدهای تولیدی استان با وزن ۱۳ هزار و ۷۸۴ تن مواد غذایی صادر شده که رقم بسیار قابل توجهی در خصوص صادرات محصولات غذایی استان است.

هشتگ: , , , , , , , , ,
  • خبرنگار دانشیار

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.