همچنین تغییر در سبد تولیدات از ساختمانی به ورقهای خاص را یکی از عوامل مهم در موفقیت اکسین و سودآوری این شرکت عنوان کرد و افزود: با تصمیمات راهبردی صورت گرفته در هیات مدیره این شرکت و همچنین توجه سهامداران و تعهد تیم مدیریتی ضمن بازگشت اکسین به رسالت اصلی خود یعنی تولید ورقهای خاص به ویژه تولید انبوه ورقهای API محیط ترش مورد نیاز پروژه استراتژیک گوره به جاسک، این شرکت توانست مورد توجه صنایع زیرساختی کشور همچون نفت و گاز قرار بگیرد.
رئیس هیات مدیره فولاد اکسین ادامه داد: خوشبختانه با بهرهگیری مناسب و راهبردی از تهدید تحریمها، توانستیم با همکاری شرکتهای فولاد خوزستان، فولاد مبارکه و فولاد هرمزگان، ورقهای مورد نیاز صنایع نفت و گاز که سالها آرزوی تولید آن در کشور وجود داشت، در فولاد اکسین محقق کنیم.
انصاریان یادآور شد: این شرکت علیرغم وجود شرایط سخت و طاقتفرسای تولید از انتهای سال ۱۳۹۷ با اتخاذ تدابیر مناسب، ضمن قرار گرفتن در مسیر اصلی خود، توانست موفقیتهای بیشماری را نصیب زنجیره فولاد و صنایع حساس کشور نماید و برای اولین به سود قابل توجهی برسد.
رئیس هیات مدیره فولاد اکسین خوزستان اذعان داشت: ظرفیت اسمی این کارخانه ۱۰۵۰۰۰۰ هزار تن ورق در سال بوده که به دلیل عدم توان تولید اسلب مورد نیاز این شرکت در کشور، پیش بینی میکنیم تا پایان سال جاری بالغ بر ۷۰۰ هزار تن از این میزان که بیش از ۷۰ درصد آن نیز ورقهای API و باارزش افزوده بالا بوده، دست یابیم.
انصاریان اضافه کرد: با توجه به حمایتهای صورت گرفته پیرامون طرح فولادسازی اکسین که زمینه تکمیل زنجیره تولید این منبع ملی را به وجود میآورد، بی شک در آینده نزدیک با اجرا و راهاندازی آن، علاوه بر تحقق ظرفیت اسمی کارخانه، اشتغالزایی بالایی نیز ایجاد خواهد شد.
وی گفت: در شرایطی که کشورهای اروپایی به واسطه محدودیتهای ایجاد شده ناشی از تحریمهای ظالمانه، هیچگونه همکاری و تعاملی در زمینه تامین قطعات مورد نیاز کارخانه نداشتند، با این حال خط تولید فولاد اکسین با مشکل خاصی در قطعات یدکی روبرو نبوده و با اتکاء به نیروهای داخلی شرکت از آماده بکاری بالایی برخوردار بوده است.
رئیس هیات مدیره فولاد اکسین در پایان از زحمات همه کارکنان، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره، شرکت تشکر و قدردانی نمود.