روح الله شریف زاده روز چهارشنبه به رسانه ها اعلام کرد: از این میزان ۲۸ کیلومتر روکش در محورهای اصلی و فرعی و ۳۷ کیلومتر در راههای روستایی انجام شده است.
وی با بیان اینکه بهسازی و آسفالت ۱۱ کیلومتر از راههای روستایی “چغادرمیان ” نیز در قالب طرح ابرار انجام شد، تصریح کرد: همچنین ۱۱کیلومتر نیز در محورهای روستایی بن لار، سرنجه، طاق عباسعلی و زیرانبار آسفالت شد.
وی افزود: سه هزار و ۷۰۰ مترمکعب ریزش برداری، بازگشایی ۹۵ دهانه پل و آبرو، سه هزار و ۸۵۰ مترمکعب رفع آب شستگی، ایمن سازی محورهای مهم از جمله پلدختر- اندیمشک، تعمیر ۶۵۰ شاخه گاردریل، رفع انسداد ۳۲ کیلومتر راه پس از بارندگی و سیل، ساماندهی تابلو و علائم ترافیکی و ایمنی، خط کشی ۹۳ کیلومتر و شانه سازی و کانال زنی در طول ۵۲ کیلومتر از راههای شهرستان از دیگر اقدامات انجام شده طی ۱۰ ماه گذشته است.
شریف زاده ادامه داد: تسریع در بهره برداری از پل های سردار شهید قاسم سلیمانی (بابازید)، پران پرویز، طاق عباسعلی، زیباسازی و ساماندهی ورودی شهرهای پلدختر و معمولان، پاکسازی حریم و شانه راه و ایمن سازی و آشکارسازی نقاط پرحادثه نیز از اقدامات اولویت دار راهداری تا پایان امسال می باشد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای پلدختر گفت: سیل ۹۸ خسارات جبران ناپذیری به این شهرستان وارد کرد و با توجه به ضعف زیرساخت ها، امکانات و ماشین آلات راهداری در برابر حجم بالای مشکلات، انتظار می رود مجموعه استان در بهروزرسانی تجهیزات شهرستان توجه ویژه ای داشته باشد.
شریف زاده افزود: ۶۵ مورد بازدید و کنترل دروازه ای ناوگان حمل و نقل بصورت مشترک با پلیس راه و معرفی متخلفان به کمیسیون های حمل و نقل، اعزام ۶۳ دستگاه کامیون و ناوگان باری به بندر امام خمینی (ره) برای حمل کالاهای اساسی و کنترل و هدایت ۴۳ مورد محموله ترافیکی، از جمله عملکرد شهرستان پلدختر در حوزه حمل و نقل است.
وی گفت: با توجه به مشکلات سیل، دغدغه اصلی مجموعه شهرستان، برقراری مجدد تردد در محورهای آسیب دیده بود اما ایمن سازی جاده ها نیز در حد توان صورت گرفت.