stat counter
تاریخ : پنج شنبه, ۸ آذر , ۱۴۰۳ Thursday, 28 November , 2024
  • کد خبر : 235495
  • 17 بهمن 1399 - 11:55
3
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان:

نتوانسته‌ایم کانون بحرانی ریزگردها را مدیریت کنیم

نتوانسته‌ایم کانون بحرانی ریزگردها را مدیریت کنیم
اصفهان_ مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با اشاره به اینکه مساحت کانون‌های فرسایش بادی بحرانی در استان در سال 1381 یک میلیون هکتار بود، گفت: امسال این وسعت بعد از 18 سال به یک میلیون و 500 هزار هکتار رسیده است که این وسعت نشان می‌دهد نتوانسته‌ایم کانون بحرانی ریزگردها را مدیریت کنیم.
قلم | qalamna.ir :

ایرج حشمتی، با اشاره به وجود ۲۲ منطقه حفاظت شده و شکار ممنوع در استان اصفهان به وسعت ۲ میلیون هکتار اظهار داشت: براساس سرشماری  در سال ۹۹ گونه‌های شاخص حیات وحش ۱۸ هزار و ۵۰۰ رأس آهو، ۱۵ هزار و ۱۵۰ رأس قوچ و میش و ۹ هزار و ۴۵۰ مورد کل و بز است که گونه کل و بز نسبت به سال ۹۸، هزار و ۳۸ رأس به دلیل شیوع طاعون کاهش داشته است.

وی با اشاره به ۴۳ درصد کارکنان محیط زیست استان در بخش حفاظت و محیط‌بانی فعالیت دارند و از نظر نیروی انسانی با کمبود روبه‌رو هستیم، افزود: امسال ۹۶ صید غیرمجاز و ۳۶۶ شکار غیرمجاز در استان اصفهان شناسایی و ۳۱۳ متخلف شکار و صید دستگیر شدند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با اشاره به اینکه مساحت کانون‌های فرسایش بادی بحرانی در استان در سال ۱۳۸۱ یک میلیون هکتار بود، بیان کرد: امسال این وسعت بعد از ۱۸ سال به یک میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار رسیده است که این وسعت نشان می‌دهد نتوانسته‌ایم کانون بحرانی ریزگردها را مدیریت کنیم.

وی با اشاره به اینکه اراضی کانون فرسایش بادی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار است که سبب ضرر اقتصادی شده است، بیان کرد: کانون‌های فرسایش بحرانی در دهاقان و مبارکه شناسایی شده است که سبب تخریب اکوسیستم، پرندگان و حیات وحش می‌شود.

حشمتی با اشاره به اینکه ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار هکتار معادل ۱۷ درصد سطح جغرافیایی استان اصفهان مناطق تحت حفاظت استان است، ادامه داد: ۱۱۳ هکتار مساحت پارک ملی قمیشلو و کلاه قاضی است که آن را کاملاً حفاظت کرده‌ایم و اگر حفاظت نمی‌شد امروز آلودگی هوای اصفهان بیشتر از وضعیت موجود بود.

وی با اشاره به اینکه سازمان جنگل‌ها ۹۰۰ هکتار کانون‌های بحرانی فرسایش را در سال ۹۹ با هزینه‌ای بالغ بر ۷ میلیارد تومان نهال‌کاری کرده است، بیان کرد: برای نهال‌کاری در همه کانون‌های بحرانی فرسایش استان اصفهان به ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با اشاره به اینکه ۹۰۰ معدن در کل استان اصفهان داریم که خیلی از معادن داخل مناطق حفاظت شده است، خاطرنشان کرد: ۱۱۳ هزار هکتار خاک ملی و پارک حفاظت شده در نزدیکی کلانشهر اصفهان حفاظت شده است و منطقه کلاه قاضی مکان مستعدی برای بهره‌برداری صنعتی است اما با تلاش سازمان حفاظت محیط زیست و محیط بانان از تغییر کاربری اراضی در این منطقه جلوگیری شده است.

انتهای پیام/

هشتگ: , , , , , ,
  • منبع : تسنیم

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.