حجت الاسلام عباس دانشی در گفتگو با خبرنگار قلم در اراک، گفت: مطبوعات و رسانهها از ارکان مهم پیشرفت هر کشور هستند.
وی ادامه داد: مطبوعات و رسانهها به عنوان یکی از ارکان مهم پیشرفت هر کشور نقش مهمی در آگاهی بخشی به مردم و تصمیم سازی برای مدیران جامعه دارند که به همین سبب گاهی از آنها به عنوان رکن چهارم مردم سالاری یاد میشود.
داتشی افزود: به منظور دستیابی و صیانت از این جایگاه رفیع اتحاد و انسجام جامعه خبری و رسانهای برای نقش آفرینی مؤثر امری حیاتی است .
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به اینکه فراگیرترین تشکل صنفی این قشر فرهیخته «خانه مطبوعات» است که می تواند تبلور بخش این نگاه بلند باشد، یادآور شد: این تشکل صنفی در استان مرکزی نزدیک به ۵ سال است به همت فعالان رسانهای استان تأسیس شده است لکن نتوانسته آنگونه که باید به اهداف خود دست یابد .
وی عنوانکرد: ارائه خدمات صنفی اعم از آموزشی، رفاهی و فرهنگی به خبرنگاران و جامعه رسانهای استان مرکزی از جمله اقداماتی است که باید در خانه مطبوعات استان مرکزی توجه ویژه به آن شود .
دانشی توضیح داد: با توجه به برنامه ریزی جهت برگزاری انتخابات خانه مطبوعات استان با هدف تحقق اهداف فوق و با عنایت به پالایش های صورت گرفته و از آنجا که این مساله از رهگذر برگزاری یک انتخابات منطقی و با مشارکت حداکثری جامعه رسانه ای استان میسر است ؛ مقرر شد این خانه از تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۲ لغایت ۱۳۹۹/۱۱/۳۰ از افراد حائز شرایط عضو بپذید و برای تسهیل تحقق این امر باید به این نکات توجه کرد،
۱_ نیازی به گواهی عدم سوء پیشینه برای عضویت نیست
۲_ برای شرط بیمه ، صِرف داشتن دفترچه بیمه از هر نوع کفایت می کند
۳_خبرنگارانی که از طرف مدیران مسئول جهت عضویت به هر دلیل معرفی نمی شوند، می توانند با درخواست به عنوان ” خبرنگار آزاد” و پس از تایید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به عضویت این خانه در آیند.
سقف سهم هر یک از رسانه ها در خانه مطبوعات استان به این شرح است:
روزنامه ها : ۶ نفر
دفاتر سرپرستی روزنامه ها و خبرگزاری ها: ۴ نفر
هفته نامه ها و پایگاههای خبری: ۴ نفر
سایر نشریات : ۲ نفر
ثبت نام از طریق سایت :
http://Khanehmatbooat.ir