سهیلا جلودارزاده، رئیس اتحادیه زنان کارگر در دیدار با جمعی از فعالان اقتصادی شمس آباد گفت: در شرایطی که ساختارهای نهادی اجازه فساد در مقیاس وسیع میدهند مقابله با این فساد دشوار است و توان این مقابله به حد کفایت موجود نیست.
جلودارزاده با بیان اینکه اگر پیشگیری از فساد را محور اصلی حرکت قراردهیم در آن صورت تعداد و حجم فساد کاهش پیدا میکند،گفت: نظام اجرایی مبارزه با فساد در صورت اهتمام متولیان آن میتواند سریع و با صلابت به تمام موارد فساد در ساختارهای خرد و کلان رسیدگی کند.
جلودارزاده با اشاره به مطالعه ای که در سال ۲۰۰۲ توسط بانک جهانی در مورد فساد بنگاه های اقتصادی انجام شده گفت: در یک اقتصاد سالم بنگاهها عموما حاضر به پرداخت مالیات رسمی ولو با بهای سنگین هستند به شرط آنکه با اعمال سازوکارهای توانمند، تضمین شود فاسدین بر گرده های اقتصاد سوار نمی شوند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سالها حضورش در در اتاق صنایع و معادن، گفت: چنانچه دولت و بخش خصوصی به یک فهم نظری و شکل عملیاتی مشترک در خصوص مبارزه فراگیر با فساد برسند مشکل حل خواهدشد وگرنه مبارزه با فساد شوخی تلقی شده و پرداختن به آن وقت هدر دادن است.
مسئول سازمانهای حزب اسلامی کار به عوامل تحقق عدالت اجتماعی پرداخت و گفت: مهمترین موضوعی که سبب شده تا عدالت اجتماعی تحقق پیدا نکند، ورود شبکه مالی فاسد، قدرت و رانت در اقتصاد است، با چنین شرایطی تحقق عدالت اجتماعی امکانپذیر نیست.
جلودارزاده با اشاره به تبعیض در اقتصاد کشور که باعث شده نیروی نظامی و امنیتی دست بالا را در اقتصاد داشته باشند، گفت: در این شرایط انگیزهیی برای بخش خصوصی وجود نخواهد داشت.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی هیچ کدام از سه قوه به تنهایی قادر نیستند که نهضت ضدفساد را آغاز کرده و به پیش ببرند، چرا که متاسفانه بخشهای بزرگی از بدنه هر سه قوه دچار فساد شده است./ایلنا