دکتر فاطمه نوروزیان افزود: یکی از این دو نفر جوانی در بندرعباس است که همکار بیمار مبتلایی است که دیروز مثبت بودند تستش مشخص شد و دیگری مردی ۶۰ساله در بستک است که از امارات به این شهرستان سفر کرده است.
وی تصریح کرد: طی هفتهی گذشته شمار مبتلایان بستری و نیز فوت براثر کرونا کاهش نسبی داشته است اما در همین مدت در برخی از شهرها و روستاهای استان طغیان کرونا وجود داشته که به قرنطینه شدن این مناطق منجر شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه شهرستانهای بستک، بندرخمیر و پارسیان بیشترین میزان ابتلا به کرونا را در هفتهی گذشته از آن خود کردند، اظهار کرد: پس از آن بندرلنگه، بندرعباس، کیش، جاسک و سیریک هم تا حدودی افزایش موارد مثبت کرونا داشتهاند.
این مقام مسئول ادامه داد: متوسط سن مبتلایان مراجعهکننده به بیمارستانها رو به کاهش است و اکنون بیشترین گروه سنی جوانان بین ۲۰ تا ۴۰ساله هستند که این موضوع نشاندهندهی این است که احتمالا کرونای جهشیافته در حال گسترش در هرمزگان است.
وی اضافه کرد: با وجود تاکیدهای فراوان مبنی بر رعایت نکات بهداشتی، تخلفات اجتماعی روبهافزایش است از جمله برگزاری مراسمهای عروسی و عزا نیز ترددها و سفرهای غیر ایمن که این موضوع بیانگر این است که مردم آنطور که باید نکات ضروری بهداشتی را رعایت نمیکنند.
سخنگوی علومپزشکی هرمزگان تصریح کرد: برخی از بیماران بستری علائم بیماری کووید۱۹ را دارند و طبق نتیجهی سیتیاسکن هم میزان درگیری ریهی آنها مشخص است اما نتیجهی تست آنها منفی میشود. طبق قوانین سازمان بهداشت جهانی، فقط فوتشدگان با تست مثبت کرونا بهعنوان فوت براثر این بیماری منظور میشود و سایر فوتشدگان که از نظر بالینی علائم کرونا را داشتهاند در دستهی «فوت مشکوک براثر کرونا» قرار میگیرند.
نوروزیان در پایان با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا تا امروز ۲۸۳ نفر در استان هرمزگان بهعنوان مرگ مشکوک براثر کرونا ثبت شدهاند، خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۳۰۵ نفر شامل ۱۰۲۲ نفر با تست مثبت و ۲۸۳ نفر با علائم بالینی براثر کرونا جان خود را از دست دادهاند.
انتهای پیام/