حسین ذوالفقاری روز چهارشنبه در نشست جلسه کمیته هماهنگی طرحهای ترافیکی نوروز ۱۴۰۰ افزود: روزانه وضعیت کشور از لحاظ اپیدمی کرونا و تعداد جانباختگان بررسی میشود، ارزیابی وزارت بهداشت این است که با پیک چهارم بیماری مواجه میشویم؛ البته تلاشها بر این است که با این مورد مواجه نشویم. تصمیمات درباره وضعیت از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۰ اعلام خواهد شد تا مردم به استانهای قرمز سفر نکنند.
وی ادامه داد: سال گذشته از ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ پیشنهاد شد با توجه به گسترش ویروس کرونا در ایام نوروز جلوی بیماری کرونا گرفته شود، در فروردین ماه با اجرای برنامههای صورت گرفته، جلوی پیک کرونا گرفته شد. با توجه به ابعاد مختلف اجتماعی، تصمیمات در حوزه محدودیتها، غربالگری و آموزش گرفته شده است؛ همچنین در حوزه کسب وکار و کارهای اداری سعی شد در تصمیمات، تعادلی ایجاد شود.
معاون وزیر مشور به اعمال محدودیتهای کرونایی بهمنظور کنترل دورهمیها و سفرها اشاره کرد و گفت: در ایام تابستان به دلایل مختلف، پیک کرونا را در کشور شاهد بودیم. در شرایط کرونا برنامههای دیگر کشورها برای مقابله باکرونا بررسی میشد، تصمیمات گرفته شده در کشور متناسب با شرایط و وضعیت اقتصادی و اجتماعی بوده و محدودیتهای مقطعی نیز اثری بر کاهش تعداد بیماران کرونایی نداشته است.
ذوالفقاری با اشاره به طرح شهید سلیمانی برای غربالگری، تست، قرنطینه و حمایت از مبتلایان به کرونا گفت: این طرح با همکاری بسیج، هلال احمر و سپاههای استانی انجام شد.
معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور با بیان اینکه اعمال محدودیت، هزینه بالایی دارد و در شرایط اضطرار، آن را انجام دادیم، گفت: پیک کرونا در ماههای مهر و آبان پیشبینی شده بود، برای مقابله با این پیک پنج محور ادارت، کسب و کار، فرهنگی، کنترل ترددها و اصناف مد نظر قرار گرفت. در مجموع مردم در حوزه همراهی و همکاری مقابله با بیماری کرونا، نمره خوبی دریافت کردند.
به گفته ذوالفقاری، راهنمایی و رانندگی با اخلاق و هوشمندی طرح محدودیتهای تردد را اجرا کرد و این از افتخارات پلیس راهور ناجا است که با کمترین مشکل و مشاجره، طرحهای اعمال محدودیت ترددها اجرا شد.
محدودیتهای مقطعی تأثیری بر کاهش شیوع کرونا ندارد
قلم | qalamna.ir :