برادر گرامی جناب آقای جواد کریمی قدوسی
نماینده محترم دوره دهم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
خبرگزاری تسنیم در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ با نقل بخشهایی از تذکر شفاهی جنابعالی نوشته است:
آقای حسامالدین آشنا مشاور رئیسجمهور در مصاحبهای میگوید رئیسجمهور میخواهد برجام داخلی را ادامه دهد، آقای رئیسجمهور! شما در پیام تبریک سال نو موضوع طرح برجام ۲ را مطرح کردید، اما ۱۲ساعت بعد از آن، رهبر معظم انقلاب در بیانات حکیمانهشان در مشهد مقدس از برجام ۲، ۳ و ۴ رمزگشایی و نقشه دشمن را در این زمینه افشا کردند. … آقای رئیسجمهور! مشاور شما مدعی است شما میخواهید برجام داخلی را ادامه دهید، آقای رئیسجمهور! به صراحت موضع بگیرید، جواب بدهید که نظر شما از برجام داخلی چیست؟
لازم میدانم برادرانه نکاتی را به استحضار جنابعالی و عزیزان دیگری برسانم که این شبهات را از طریق امثال شما به افکار عمومی خصوصا مومنان و متدینان و انقلابیان القاء می کنند .
دکتر روحانی در ۱۴ بهمن ۱۳۹۴در مراسم روز ملی فضایی طی سخنانی گفت:
اکنون زمانی است که باید برجام دو شروع شود، برجام همان برنامه جامع اقدام مشترک بین ایران و گروه ۱+۵ بود و امروز نیازمند برنامه جامع مشترک ملی هستیم … همه ، موافق و مخالف دولت و منتقد باید دست به دست هم دهیم . ما برای اهداف ملی و توسعه کشور اختلاف نداریم ، ما برای حل معضل آب ، محیط زیست ، تسلط به فضا ، موفقیت در بیو ، نانو ، آی تی و آی سی تی اختلاف نداریم. خوشبختانه در مشکلات اصلی کشور نظرات به هم نزدیک است. ما به دنبال اشتغال و رونق اقتصادی هستیم ؛در این موضوع که اختلافی نداریم.”
سپس در تاریخ ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ در جریان مراسم بزرگداشت پنجاه و پنجمین سال تاسیس بانک مرکزی گفت:” و اکنون که از دوران تحریم عبور کردهایم و وارد دوران پسابرجام شدیم امروز روزی است که باید برجام ۲ یعنی برنامه جامع اقدام مشترک ملی تدوین کنیم و همه هم باید در کنار یکدیگر باشیم.”
در پیام نوروزی سال ۱۳۹۵ خود نیز چنین گفت:” ما میتوانیم با تلاش و کوشش همگانی به رشد ۵ درصدی برسیم؛ رشدی که نسبت به همه کشورهای همسایهمان، انشاءالله بیشتر باشد، رشدی که بتواند رونق اقتصادی را بسازد و کارگران بیکار ما را به کارخانهها و مزارع برگرداند و رشدی که بتواند جوانان عزیز فارغ التحصیل ما را به بنگاههای اقتصادی بکشاند. آنچه برای همه ملت ما مهم است اشتغال پایدار است و این کار در سال آینده با «برجام دو» انشاءالله شروع خواهد شد.
گرچه ملت بزرگ ما که همیشه پیشگام بودند، «برجام دو» را در ۷ اسفند سال گذشته کلیـد زدند. «برجام دو» همان اقدام مشترک ملی در داخل کشور است که با وحدت، آشتی و با همدلی شروع خواهد شد؛ برجامی که قبل از اقتصاد از اخلاق آغاز میشود. انقلاب ما برای اسلام و اخلاق بود، بعثت پیامبران ما برای اخلاق بود. پیامبر ما فرمود بعثت من فقط برای تکمیل مکارم اخلاقی بود. در جامعه انقلابی ما نباید اثری از دروغ، اتهام، بدگمانی، بدزبانی و تندخویی باقی بماند. در جامعه ما نباید اثری از فساد باقی بماند.”
تحلیل این سخنان نشان می دهد که دکتر روحانی منظور کاملا مشخصی از بیان برنامه جامع اقدام ملی داشته است . این برنامه یک روش و ۱۰ هدف دارد . روش آن وحدت، آشتی، همدلی واجماع سازی بر سر مشکلات و راه حل ها در داخل کشور میان نخبگان، دولتمردان و اقشار مختلف مردم است و اهداف آن به شرح زیر است:
۱-حل معضل آب ، ۲- محیط زیست ، ۳- تسلط به فضا ، ۴- موفقیت در بیو ، نانو ، آی تی و آی سی تی ۵- اشتغال ۶- رونق اقتصادی ۷- رشد ۵ درصدی ۸- رشد فضائل اخلاقی در جامعه ۹- مبارزه با دروغ، اتهام، بدگمانی، بدزبانی و تندخویی ۱۰- مبارزه با فساد
مقام معظم رهبری نیز در سخنان نوروزی خود در اول فروردین ۱۳۹۵ فرمودند:” حرفشان این است … در قضیهی هستهای توافق شد و اسم این را گذاشتیم «برجام»؛ برجام دیگری در قضایای منطقه، برجام دیگری در قضایای قانون اساسی کشور؛ برجام ۲ و ۳ و ۴ و الیغیرذلک بایستی بهوجود بیاید تا ما بتوانیم راحت زندگی کنیم.”
همان گونه که ملاحظه می فرمایید نظر ریاست محترم جمهور اساسا معطوف به مسائل داخلی اصلی کشور است که همگان در اهمیت آن متفق هستند و برای حل آن ها نیاز به ایجاد عزم ملی و یک برنامه ریزی مشترک است در حالی که نگرانی مقام معظم رهبری معطوف به ترفند روانی دشمن است که بدنبال تحمیل خواسته های خود بر ملت ایران است.
بنده و بسیاری از مخلصان نظام و رهبری میان این دو گفتار نه تنها هیچ تعارض و تقابلی نمیبینیم بلکه این دو امر را متلازم و مکمل میدانیم چرا که هم برای ایستادن در مقابل القائات دشمن نیازمند همدلی و اتحاد هستیم و هم حل معضلات اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی
در گرو اجماع و عزم ملی است.
برادر عزیزم جناب آقای کریمی قدوسی
خودم ، جنابعالی و دوستان دیگر را به بهرهمندی از این دو نمونه از کلمات گهر بار پیامبر خوبی ها و امام راستی ها سفارش می کنم ؛ آنجا که فرمودند:
رسول اللّه صلّى اللّه علیه و آله و سلّم : ضع أمر أخیک على أحسنه ما لم یأتک مایغلبک، ولا تظنّنّ بکلمه خرجت من امریء مسلم شرّا وأنت تجد لها فی الخیر محملا،
جعفر بن محمدالصادق (ع):
إذا بلغک عن أخیک الشیء تنکره فالتمس له عذرا واحدا إلى سبعین عذرا،فإن أصبته، وإلا، قل لعل له عذرا لا أعرفه .