stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024
  • کد خبر : 34476
  • 10 خرداد 1396 - 9:56
5

نوشیدن قهوه بیشتر موجب کاهش سرطان کبد می شود

نوشیدن قهوه بیشتر موجب کاهش سرطان کبد می شود

طبق نتایج یک مطالعه جدید، نوشیدن قهوه بیشتر در روز ریسک ابتلا به شایع ترین نوع سرطان ابتدایی کبد را کاهش می دهد.

قلم | qalamna.ir :

محققان دانشگاه ساوتهمپتون انگلستان دریافتند مصرف قهوه بیشتر با حفاظت بیشتر در مقابل سرطان هپاتوسلولار (HCC)، نوع شایع سرطان ابتدایی کبد، کمک می کند.

طبق یافته های این مطالعه، نوشیدن یک فنجان قهوه بیشتر در روز با کاهش ۲۰ درصدی ابتلا به HCC و دو فنجان بیشتر با کاهش ۳۵ درصدی ابتلا به این بیماری همراه است و نوشیدن بیش از ۵۵ فنجان قهوه این خطر را نصف می کند.

در این مطالعه، محققان داده های ۲۶ مطالعه قبلی را که شامل بیش از ۲.۵ میلیون شرکت کننده بود بررسی کردند تا خطرات مرتبط با ابتلا به HCC را برای نوشیدن بین یک و پنج فنجان قهوه کافئین دار در روز ارزیابی نمایند.

بیماری HCC دومین علت مرگ ناشی از سرطان در جهان است چراکه تشخیص آن ضعیف بوده و دارای فراوانی ابتلا بالا بخصوص در چین و آسیای جنوب شرقی است. عمدتا در افرادی که در حال حاضر از بیماری مزمن کبدی رنج می برند بروز می کند.

طبق پیش بینی ها، تا سال ۲۰۳۰، شمار موارد ابتلا جدید در سال تا ۵۰ درصد افزایش یافته و به بیش از ۱.۲ میلیون نفر خواهد رسید.

ترکیب مولکول های یافت شده در قهوه دارای خواص آنتی اکسیدان، ضدالتهاب، ضدسرطان و سایر خواص مفید دیگری است که دانشمندان معتقدند موجب کاهش ریسک بیماری مزمن کبدی و سرطان کبد در افراد مصرف کننده قهوه می شود.

هشتگ: , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.