کاهش سطح آبهای زیرزمینی بهدلیل کاهش نزولات جوی و همچنین برداشت بیرویه آب از چاهها، نیز نگاهها را به سمت محصولاتی با نیاز آبیاری کم معطوف داشته است.
محقق بخش زراعی و باغی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان گفت : کدو آجیلی از جمله محصولاتی است که، به دلیل نیاز آبیاری کمتر (مصرف کمتر آب)، میتواند در کشت پاییزه هرمزگان موجب ایجاد تنوع در الگوی کشت محصولات شود.
به گفته دکتر حامد حسن زاده ؛ کشت بذر کدو آجیلی در مناطق ساحلی استان هرمزگان از اواسط شهریورماه تا آذرماه امکانپذیر است.
وی در خصوص زمان کشت محصولات اظهار کرد : این مناطق فاقد سرمای زمستان بوده و عمده محصولات فصل گرم نظیر گوجهفرنگی، بادمجان، فلفل، هندوانه، خیارسبز و … در پاییز کشت میشود.
محقق بخش زراعی و باغی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان افزود ؛ در مجموع از مهمترین مزایای کشت کدو آجیلی در صورت فراهم بودن شرایط اقلیمی می توان به کشت مستقیم و حذف هزینه های تولید و انتقال نشاء، نیاز آبی کمتر، برداشت یکباره محصول، قابلیت نگهداری محصول برداشت شده و قیمت مناسب محصول تولید شده اشاره کرد.
انتهای پیام/