برق دار شدن قسمت خارجی لباسشویی
برق دار شدن قسمت خارجی لباسشویی علاوه بر اینکه از وجود یک مشکل در لباسشویی خبر میدهد، حتی میتواند باعث آسیبهای جدیتری مانند برق گرفتگی افراد شود. نشت آب، خراب شدن موتور، آسیب دیدن اتصالات داخلی لباسشویی، قرار نگرفتن سیم ارت در جای درست خود و موارد دیگری از این قبیل، میتوانند از جمله دلایل برق دار شدن بدنه لباسشویی، باشند.
به گردش درنیامدن دیگ لباسشویی
امکان دارد در زمان استفاده از لباسشویی بعد از روشن کردن آن، دیگر دیگ لباسشویی به حرکت در نیاید و چرخشی نداشته باشد. این مشکل میتواند مربوط به خرابی تسمه، موتور و قطعات آن، یا خراب شدن قسمت قفل کننده درب لباسشویی، باشد. برای عیب یابی ماشین لباسشویی، خیلی ضروری است که دستگاه را به دست تعمیرکاران متخصص و خبره بسپارید.
خاموش شدن یکباره لباسشویی قبل از اتمام برنامه شستشو
ممکن است گاهی لباسشویی قبل از اینکه برنامه شستشو به پایان برسد، خاموش شود. این مشکل میتواند مربوط به خرابی برخی قطعات داخلی مانند، موتور، تایمر و… باشد. همچنین بر اثر نوسانات برقی و نرسیدن ولتاژ به اندازه برق به لباسشویی، نیز میتواند خاموش یکباره لباسشویی، اتفاق بیفتد. در هر صورت مشکل باید مورد بررسی قرار گیرد و عیب یابی انجام شود.
کار کردن لباسشویی با صدای زیاد و غیرطبیعی
صدای زیاد و غیرطبیعی لباسشویی هنگام عملکرد خود، نشانهی مشکلات داخلی و خرابی برخی قطعات آن است. در صورت خرابی قطعاتی مانند، بلبرینگ، تسمه، هیتر و همچنین آسیب دیدن لاستیک اطراف درب لباسشویی هم امکان دارد، صدای زیادی ایجاد شود.
بهتر است مشکل صدای زیاد و غیر طبیعی لباسشویی نادیده گرفته نشود و در اسرع وقت اقدامات لازم انجام گیرد. عیب یابی لباسشویی، نیاز به تخصص و مهارت زیادی دارد و پیشنهاد میشود در این راستا، از کارشناسان متخصص کمک گرفته شود.
حرکت کردن و لرزش لباسشویی حین کار
گاهی اوقات لباسشویی حین کار کردن در جای خود ثابت نمیماند و شروع به حرکت میکند. این موضوع مشکل به نسبت شایعی است و دلایل مختلفی دارد. بیشتر بودن حجم لباسها از حد معین، قرار نگرفتن لباسشویی در جای مناسب و تراز نبودن آن، اختلال در قطعاتی مانند فنر، دیگ لباسشویی یا تسمه میتواند از عوامل این اختلال باشند.
خیس ماندن لباسها و آبگیری نشدن کامل آنها
اگر بعد از تمام شدن کار لباسشویی، لباسها خشک نشده و نیاز به آبگیری بیشتری داشته باشند. نباید بیتوجه از کنار این موضوع رد شد. خرابی برخی قطعات داخلی مانند موتور و باعث حرکت آهسته دیگ و خشک نشدن لباسها میشود. اختلال در تخلیه آب یا حجم زیاد لباس هم، میتوانند در بروز این مشکل، دخیل باشند. در این شرایط لازم است در اسرع وقت، از متخصصان مجرب و کاربلد کمک گرفته و بعد از عیب یابی، اقدامات لازم برای رفع مشکل را انجام دهید. روند کار به این شکل است که سرویس کار لباسشویی، دستگاه را بازرسی میکند و بر اساس مشکل پیش آمده تصمیم میگیرد که سرویس ماشین لباسشویی انجام شود و یا تعمیرات صورت گیرد. اگر دستگاه به تعویض هرگونه قطعه ای نیاز داشته باشد و یا مشکلش بدون تعویض وسیله ای، میتواند سرویس و تعمیر شود، سرویس کار لباسشویی موظف است پیش از تعمیر در مورد مشکل و میزان حجم کاری و هزینه تعمیر لباسشویی با مشتری صحبت کند و در صورت تایید مشتری، به تعمیر آن بپردازد.
اختلال در خالی شدن آب کثیف لباسشویی
خالی نشدن آب لباسشویی بعد از اتمام کار شستشو، میتواند مربوط به دلایل سطحی مانند بسته بودن مسیر مربوط به خالی شدن آب یا مربوط به مشکلات جدیتری مانند آسیب دیدن پمپ تخلیه آب و اجزای مربوط به آن باشد. تشخیص دلیل بروز این مشکل، نیاز به بررسی دارد.
نشت پیدا کردن آب از لباسشویی
مشکل به نسبت شایعی دیگری که در استفاده از لباسشویی ایجاد میشود، نشت پیدا کردن آب از آن است. برای رفع مشکل ابتدا باید قسمتی که آب از آن نشت میکند، مشخص شود. سپس بر اساس آن قسمت راهکار مناسب برای رفع مشکل به کار گرفته شود. توجه نکردن به مشکل نشت آب، میتواند موجب پوسیده شدن برخی از قسمتهای لباسشویی شود یا قسمت خارجی آن را برق دار کند.
انجام نشدن عمل آبگیری لباسشویی
ممکن است بعد از روشن کردن لباسشویی، هیچ آبی به داخل دیگ لباسشویی وارد نشود. در اینصورت اگر شیرهای آب باز بودند، باید مسائلی مانند بسته بودن در لباسشویی چک شوند. اگر درب لباسشویی مشکلی نداشت احتمال دارد خرابی برد، پمپ یا هیدروستات لباسشویی این مشکل را ایجاد کرده، باشد.
کار نکردن لباسشویی بعد از آبگیری
ممکن است بعد از انجام عمل آبگیری، لباسشویی دیگر به درستی کار نکند و حتی بدون هیچ عملکردی باقی بماند. در اینصورت امکان دارد قطعاتی مانند هیدروستات و اجزای متصل به آن یا موتور لباسشویی، دچار آسیب شده باشد.
با توجه به حساسیت قطعات لباسشویی، نیاز است که برای عیب یابی و رفع مشکلات آن از کارشناسانی کمک گرفته شود که آشنایی کاملی با قطعات و ساختار لباسشویی و همچنین مهارت کافی در تشخیص ایرادات ایجاد شده و رفع آنها، داشته باشند. داشتن سرعت عمل و حاضر شدن در محل در تایم مشخص هم از دیگر ویژگیهای یک کارشناس خوب است که باید مورد توجه قرار گیرد.