فاطمه رکن الدینی، سنت حسنه وقف را صدقه جاریه ای خواند که که علاوه بر عملی دینی ، رویکردهایی فرهنگی ، اقتصادی و اجتماعی نیز دارد.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه معتقدم اطلاع رسانی از کارکردهای وقف باید بیشتر و متناسب با نیازهای روز باشد تا فرهنگ وقف به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود، افزود: احیای فرهنگ وقف و توسعه موقوفات باید متناسب با نیازهای اجتماعی، علمی و فرهنگی جامعه اطلاع رسانی شود تا بتوانیم از موقوفات در راستای پاسخگویی به نیازهای مردم بهره ببریم.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری هرمزگان با اشاره به کارکرد رسانه در فرهنگ سازی وقف و امور خیریه، رسالت مطبوعات و رسانه های متنوع نوشتاری، دیداری و گفتاری را در تبیین و تعمیق فرهنگ وقف در جامعه بسیار اثر گذار و بی بدیل دانست و تصریح کرد: امروز جریان بزرگ وقف باید در مسیر تمدن سازی بزرگ اسلامی در جهان هدایت شود.
رکن الدینی بر اهمیت نقش رسانه ها در ترویج فرهنگ وقف تاکید کرد و گفت: برای ترویج هرچه بیشتر سنت حسنه وقف نیازمند تعامل با رسانه ها هستیم. اگر موفقیتی در حوزه وقف مشاهده می شود و اگر تمایل مردم نسبت به این سنت حسنه بیشتر شده، به خاطر تعامل رسانه با اوقاف و فرهنگ سازی در این زمینه است.
وی با تاکید بر لزوم نهادینه شدن فرهنگ وقف در جامعه، رسانهها را به عنوان عامل مهم و تأثیرگذار این زمینه عنوان کرد و افزود: رسانهها نقش مهم و تأثیرگذار در زمینه ترویج فرهنگ وقف دارند و رویکرد اوقاف تعامل با رسانهها است.
انتهای پیام/