stat counter
تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
  • کد خبر : 367638
  • 03 خرداد 1400 - 13:57
2
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان خبر داد:

توزیع ۱۰۱۴۸۶ حلقه لاستیک بین کامیون داران استان همدان

توزیع ۱۰۱۴۸۶ حلقه لاستیک بین کامیون داران استان همدان
همدان- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان گفت: از نیمه دوم اسفند سال گذشته لاستیک با ارز 4200 تومانی در سامانه راهداری بارگزاری نمی‌شود و لاستیک با ارز نیمایی در سامانه کالا وجود دارد و از ابتدای طرح توزیع لاستیک ماشین‌های سنگین تاکنون، در استان همدان 101 هزار و 486 حلقه لاستیک در بین کامیون‌داران و وسایل سنگین و مسافری توزیع شده است.
قلم | qalamna.ir :
خبرنگار قلم از همدان، صفر صادقی‌راد پیش از ظهر امروز به مناسب هفته جهانی ایمنی راه، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هر ساله اقدامات خوبی از سوی اداره کل راهداری در کنار سایر دستگاه‌ها در حال انجام است، به نقش ایمنی جاده‌ها اشاره کرد و گفت: در این زمینه مانوری خودرویی با همکاری دستگاه‌های مرتبط با ایمنی برگزار کردیم.

وی با تصریح بر اینکه سعی داریم تا مردم را نسبت به تصادفات آگاه و در مسیر ایمن سازی مدارس حاشیه راه‌ها به لحاظ فیزیکی و آموزشی قدم‌های موثری برداریم، مطرح کرد: ارتقای ایمنی عابرین پیاده، وانت بارها، اجرای طرح آشکارسازی، همکاری با پلیس راه همدان جهت تشدید اقدامات نظارتی در پاسگاه‌ها و محورهای مواصلاتی استان و مواردی از این دست از جمله اقدامات در حوزه ایمنی راه‌ها بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان با بیان اینکه در فروردین ماه سال جاری جلسه ای با سازمان‌های مردم نهاد استان همدان در خصوص ارتقای فرهنگ رانندگی و اقداماتی چون نصب بنر با این مضامین صورت گرفته است، عنوان کرد: برنامه‌های دیگری چون ارسال پیامک به رانندگان و جامعه هدف، اقدامات کنترلی و نظارتی در مراکز معاینه فنی استان، جلسه مشترک با پلیس راه در جهت استفاده از ظرفیت‌ها هم افزایی و البته برخورد با متخلفین حادثه ساز و ارتقای فرهنگ ایمنی نیز صورت گرفته است.

صادقی راد در ادامه صحبت‌های خود به با بیان اینکه استان همدان یکی از استان‌های برتر در زمینه به کارگیری از سامانه‌های آی.تی. اس بوده است، اظهار کرد: در فروردین ماه سال جاری نیز رتبه برتر در استفاده از این سامانه‌ها را کسب کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۵۵ دستگاه ثبت تخلفات و عبور و مرور در محورهای مواصلاتی استان نصب شده است، امطرح کرد: ۱۰ دستگاه دیگر نیز در این زمینه هنوز منجر به عقد قرارداد نشده است.

این مسئول با بیان اینکه ۲۸ دوربین نظارت تصویری در سطح جاده‌های استان همدان وجود دارد، یادآور شد: ۷۴ دستگاه ترددشمار و دو دستگاه توزین در حال حرکت در جاده‌های استان وجود دارد که به زودی دو دستگاه توزین درحال حرکت نیز در محورهایی که ماشین‌های سنگین از آن‌ها عبور می‌کنند، نصب خواهد شد.

وی به سامانه ارتباط مردمی ۱۴۱ راهداری نیز اشاره کرد و گفت: تعداد ۲۴۰ خط تلفن در این زمینه به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی و دریافت انتقادات و پیشنهادات مردم هستند.

صادقی راد با اشاره به توزیع لاستیک از نیمه دوم اسفندماه سال گذشته به بعد مطرح کرد: مشکلی در تأمین و توزیع لاستیک در سطح کشور و استان همدان وجود ندارد.

این مسئول افزود: از نیمه دوم اسفند سال گذشته لاستیک با ارز ۴۲۰۰ تومانی در سامانه راهداری بارگزاری نمی‌شود و لاستیک با ارز نیمایی در سامانه کالا وجود دارد و از ابتدای طرح توزیع لاستیک ماشین‌های سنگین تاکنون، در استان همدان ۱۰۱ هزار و ۴۸۶ حلقه لاستیک در بین کامیون‌داران و وسایل سنگین و مسافری توزیع شده است.

مشکلی در حمل کالاهای اساسی و سیمان نداریم

صادقی راد با اشاره اینکه سالانه بالغ بر ۱۱.۵ تا ۱۲ میلیون تن کالا جابه جا می‌شود، اظهار کرد: علیرغم وجود تحریم ها، شاهد افزایش تناژ جابه جایی کالا بوده ایم به نوعی که در سال گذشته بالغ بر ۱۲ میلیون تن کالا در استان همدان جابه‌جا شده که نسبت به سال گذشته افزایش تناژ داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان از صدور ۷۶۷ هزار و ۷۰۰ بارنامه در استان خبر داد و گفت: در سال جاری هیچ مشکلی در زمینه حمل کالاهای اساسی و سیمان در استان همدان وجود ندارد و که نسبت به سال قبلی آن، رشدی ۵.۵ درصدی را در این زمینه شاهد هستیم.

صادقی راد در ادامه صحبت‌های خود با بیان اینکه در استان همدان تعداد ۱۰۰ شرکت حمل و نقل کالا و ۵۰ شرکت مسافربری وجود دارد، مطرح کرد: مشکلی در این زمینه در سطح استان همدان وجود ندارد.

وی با بیان اینکه ۶۶ هزار تن چغندرقند به کارخانه قند همدان منتقل شده که استان همدان بالاترین تناژ حمل چغندرقند را بعد از شهرستان شوش به خود اختصاص داده است، افزود: در زمینه حمل کالاهای اساسی از بنادر جنوبی کشور به استان همدان مشکلی وجود ندارد.

این مسئول در ادامه تصریح کرد: امسال یکی از سال‌هایی بوده که حتی یک روز هم تأخیر در انتقال نهاده‌های دامی نداشتیم.

صادقی راد با بیان اینکه در شرایط خاص تحریمی هستیم اما علیرغم این موضوع، تعداد ۲۸۰ دستگاه و ماشین آلات راهداری در محورهای مواصلاتی استان همدان فعال است، ادامه داد: پروژه‌های مختلفی نیز در بحث روکش‌های جاده‌ها در سامانه کالا در حال بارگزاری است و در خردادماه در این زمینه اقداماتی را به انجام خواهیم رساند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان در خصوص وضعیت ایمن سازی گردنه اسدآباد نیز مطرح کرد: خوشبختانه ایمن سازی این محور یکی از پروژه‌های مهمی است که از سال گذشته کلید خورده و طی صحبت‌هایی که با مسئولین مربوطه در سطح کشوری داشته ایم، در تمامی گردنه، حفاظ میانی نصب و روشنایی محور تامین خواهد شد.

صادقی راد در این زمینه با بیان اینکه پیمانگار نیوجرسی در استان همدان به تعداد کمی وجود دارند، مطرح کرد: اما با این حال، طی یکسال اخیر، برای حفاظ میانی و ایمنی ۵۰ کیلومتر از راه‌های استان قرارداد بسته ایم.

وی در خصوص وضعیت سرقت‌های علائم و نشانه‌های راه‌ها نیز طرح کرد: این موضوع یکی از دغدغه‌های سازمان شده است به نوعی که اعلام‌های سرقتی بالایی از سطح شهرستان‌های استان به ما گزارش می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان خاطرنشان کرد: در این زمینه، مکاتبات مکرری داشته ایم و سعی شد تا با استفاده از گشت‌های راهداری و طرح موضوع، همه مسئولین استانی را نسبت به این موضوع حساس سازیم و اقداماتی در این راستا داشته باشیم تا بتوانیم سطح سرقت‌ها در این زمینه را به حداقل ممکن آن برسانیم.

صادقی راد به طرح راهداری محوری نیز اشاره کرد و افزود: از ابتدای اردیبهشت ماه امسال در قالب طرح راهداری محوری شانه سازی، تسطیح حریم و تعدیل شیب شیروانی، اصلاح پیچ، ترانشه برداری، تعریض راه، اصلاح تقاطع و دوربرگردان، تنقیه پل و غیره در محور‌های استان همدان انجام شده است و فعالیت‌هایی در این زمینه در حال اجرا است.

وی در خصوص وضعیت نقاط حادثه خیز استان میز مطرح کرد: سال گذشته ۱۶ نقطه حادثه خیز در سطح راه‌های استان همدان شناسایی شد و هم اکنون ایمن سازی و اصلاح و رفع حادثه خیز بودن آن‌ها را در دستور کار داریم.

این مسئول با بیان اینکه تمامی این پروژه‌ها هم اکنون فعال هستند، به پل گزندر در شهرستان تویسرکان اشاره کرد و گفت: هم اکنون، پیمانکار این پروژه در حال فعالیت است و تا یک ماه آینده یعنی تا اواخر تیرماه ۱۴۰۰ مشکل این محدوده رفع خواهد شد.

صادقی راد با نگاهی به وضعیت شیوع ویروس کرونا و حساسیت‌های موجود در سفرها نیز مطرح کرد: در این زمینه پایانه‌های مسافربری استان همدان به صورت مستمر مورد بازرسی قرار می‌گیرند تا مسافران با بهترین رعایت بهترین پروتکل‌های بهداشتی سوار اتوبوس شوند اما در صورتی که راننده ای در میان راه، مسافری را سوار کند و از سوی مسافرین این موضوع به ما اعلام شود، موضوع را پیگیری و با راننده متخلف برخورد خواهد شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان در بخش پایانی سخان خود به وضعیت آسفالت راه‌های روستایی در سطح استان اشاره کرد و گفت: هم اکنون، بالغ بر ۹۸ درصد راه‌های روستایی در سطح استان همدان آسفالته هستند، این درحالی است که میانگین کشوری در این زمینه بالغ بر ۷۰ درصد است و باقی راه‌ها نیز در این زمینه، منوط به اختصاص اعتبار در شورای برنامه ریزی در سطح شهرستان‌های استان همدان است تا بتوانیم راه‌های باقی مانده روستایی را نیز آسفالته کنیم.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • خبرنگار شکیبا کولیوند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.