stat counter
تاریخ : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳ Monday, 23 December , 2024
  • کد خبر : 368244
  • 05 خرداد 1400 - 12:10
2
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان:

تامین سیمان بازار استان، اولویت کارخانجات تولیدی است

تامین سیمان بازار استان، اولویت کارخانجات تولیدی است
هرمزگان/ جلسه تنظیم بازار استان هرمزگان با 6 دستور کار اعم از تامین مرغ گرم استان و قیمت مصوب جوجه یکروزه، بررسی آخرین وضعیت سیمان و ممنوعیت صادرات و تامین نیاز این کالا در استان، آنالیز قیمت ساختمان، افزایش نرخ حمل و نقل ناوگان درون و برون شهری و موضوعات مرتبط با این حوزه به ریاست دکتر حیدری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در سالن جلسات سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان برگزار گردید.
قلم | qalamna.ir :

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان گفت: تامین سیمان مورد نیاز استان هرمزگان بر صادرات اولویت دارد.

ایرج حیدری در جلسه  ستاد تنظیم بازار ، با اشاره به اهمیت تامین سیمان مورد نیاز استان، عنوان کرد: اولویت مهم و اساسی تولیدات کارخانجات سیمان، تامین بازار استان است.

وی افزود: کلیه کارخانجات تولید سیمان خارج از هرمزگان که از زیرساخت های بندری هرمزگان اقدام به صادرات بازارهای هدف خود می کنند ملزم هستند بخشی از نیاز بازار هرمزگان را تامین کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان   با اشاره به اهمیت افزایش عرضه مرغ به بازار استان، عنوان کرد: دستگاه های اجرایی ذیربط بر چرخه تولید مرغ از ابتدا تا انتها به صورت جدی نظارت کنند تا از سواستفادههای احتمالی در بازار این محصول جلوگیری شود.

وی افزود: جهاد کشاورزی و دامپزشکی از مرحله خروج مرغ از مرغداری ها به کشتارگاه ها نظارت ها را می بایست تشدید کنند.

وی افزود: نظارت بر کشتارگاه ها در شرق و غرب استان توسط فرمانداران تشدید می شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان  در پایان خاطرنشان کرد: دستگاه های اجرایی مرتبط با تامین اقلام ضروری با هماهنگی فرمانداران به صورت مستمر بازار را رصد کنند تا خللی در روند تامین و عرضه اقلام ضروری مورد نیاز مردم ایجاد نشود.

در این نشست رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان به ابلاغیه تنظیم بازار سیمان که در ابتدای خردادماه سالجاری از دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار کشور ارسال گردید، اشاره نمودو اظهار داشت: در این ابلاغیه آمده است که مسئولیت اصلی تنظیم بازار سیمان کشور بر عهده انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان بوده و تا پایان هفته جاری انجمن مذکور موظف می باشد کمبود و کسری سیمان در کشور و به ویژه با اولویت استان هایی که کمبود بیشتری دارند (اصفهان، کرمان و جنوب کرمان، همدان، تبریز، سیستان و بلوچستان، مرکزی، مشهد، بوشهر، قزوین، هرمزگان و خوزستان) را مرتفع نموده که این امر تا پایان مهر ماه (فصل ساخت و ساز) ادامه خواهد داشت.

خلیل قاسمی از دیگر موارد مهم این ابلاغیه را مکلف دانستن انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان، جهت تعیین کارخانه اصلی و همچنین یک یا چند کارخانه به عنوان معین است که می بایست اطلاعات لازم را به دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار و سازمان های صمت استان ها ارسال نماید.

وی ضمن تاکید به بند مندرج در ابلاغیه مذکور مبنی بر برنامه ریزی لازم به منظور تولید، تامین و توزیع سیمان متناسب با نیاز کشور باید در دستور کار انجمن صنفی و کارخانجات تولید این نوع محصول قرار گیرد، افزود: با توجه به بند مندرج در ابلاغیه مبنی بر وجود مازاد تولید نسبت به مصرف در کشور، چنانچه تقاضای سیمان بازار داخلی¬کشور تامین نشود و در صورت عدم همکاری انجمن صنفی و شرکت های تولیدی برای تنظیم اثربخش بازار سیمان و مدیریت تامین نیاز استان، صادرات سیمان وکلینکر مشروط خواهد شد و وزارت متبوع می¬تواند از طریق وضع عوارض صادراتی را مشروط نماید تا تعادل بازار برقرار شود که در این خصوص گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز همکاری لازم را بعمل خواهد آورد.

در این نشست دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان کشور نیز به میزان تولید این صنعت پرداخت و اظهار داشت: صنعت سیمان از ۲۹.۵ میلیون تن امروز به ۸۸ میلیون تن تولید رسیده است که هم جوابگوی مصارف داخلی است و هم امکان صادرات را دارد.

عبدالرضا شیخان افزود: در بهترین شرایطی که در سال گذشته داشتیم بیش از ۱۷ درصد تولید و بیش از ۱۳ درصد ، سیمان توزیع شد .

وی در ادامه به مشکل کمبود در برخی استانها پرداخت و اظهار داشت: الگوی مصرف سیمان در کشور تغییر کرد و به دلیل گران شدن مصالح ساختمانی و فولاد ؛ از آنجایی که قیمت سیمان نستب به سایر مصالح های ساختمانی به صرفه بود، بیشتر ساخت و سازها به مصرف این محصول روی آوردند.

 وی تصریح کرد: ما مشکل و کمبودی در بحث سیمان نداریم و در بهترین حالت با توجه به تولید ۸۸ میلیون تنی این محصول؛ طبق محاسبات انجام شده،  نیاز بازار قریب به ۷۰ تن است که بالغ بر ۱۷ میلیون تن مازاد تولید را می توان صادر نمود.

انتهای پیام/

هشتگ: , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.