در حالی که در فضای مجازی، تغییرات اعمالشده به سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) منتسب شده، اما بر اساس بررسی خبرنگار صبا، معاونت فضای مجازی سازمان صداوسیما متولی برگزاری این کنسرت بوده و حذف برخی قطعات و همچنین نمایش ندادن ساز، بر اساس دستور این معاونت بوده است.
این اتفاق به دلیل آن است که پلتفرم لنز در کنار چهار پلتفرم دیگر از جمله آیو و تیوا تحت نظارت معاونت فضای مجازی صداوسیما فعالیت میکنند. این پلتفرمها که بر خلاف ویاودیهای مشهور (مانند فیلیمو و نماوا) تلویزیون اینترنتی (IPTV) شمرده میشوند، بر اساس قراردادی که در سال ۱۳۹۴ منعقد شده، امتیاز فعالیت را ذیل معاونت فضای مجازی سازمان صداوسیما به دست آوردهاند و تاکنون در همین قالب مشغول فعالیت هستند.
اگرچه برخی از این پلتفرمها دارای مجوز رسمی از ساترا هستند که خود زیرمجموعه دیگری از صداوسیما است، اما نظارت بر عملکرد این پلتفرمها همچنان برعهده معاونت فضای مجازی صداوسیما است. به نظر میرسد دوگانگی در اعطای مجوز و نظارت بر پلتفرمهای تلویزیون اینترنتی، به دوگانگی در معیارهای ممیزی انجامیده است.ممیزیهای اعمالی از سوی معاونت فضای مجازی صداوسیما در حالی این بار دامن کنسرت آنلاین استاد شهرام ناظری را گرفته که در سالهای گذشته نیز برخی از فعالان این عرصه، به عملکرد این معاونت در زمینه اخذ تضمین مالی و ممیزی محتوایی بر پلتفرمهای IPTV انتقادهایی وارد کردهاند.
معاونت فضای مجازی سازمان صداوسیما هنوز واکنشی به حواشی کنسرت استاد آواز ایران نشان نداده است و تلاش ما برای گفتگو با مدیران این معاونت به در بسته خورده است. خبرگزاری صبا آماده انتشار پاسخ مسئولان ذیربط است. همچنین پیگیری ما از بنیاد رودکی حاکی از آن شد که مجوزهای وزارت ارشاد صادر شده بود و منعی برای نمایش ساز و اجرای قطعات وجود نداشته است.