یونس دقیقکیا با بیان اینکه عدم لغو محدودیت ۶۰ درصد در سفرهای هوایی ضررهای جبران ناپذیری به شرکتهای هواپیمایی وارد کرده است، اظهار کرد: خواستار لغو این محدودیت در پروازها هستیم و این درخواست با توجه به شواهد علمی موجود در سایر کشورها مطرح شده و بارها این کار را آن را اعلام کردهایم.
وی افزود: با توجه به افزایش روند واکسیناسیون در کشور از یک سو و ضررهای جبران ناپذیر اعمال محدودیت ۶۰ درصد پذیرش مسافر برای شرکتهای هواپیمایی از سوی دیگر، درخواست لغو این محدودیت را بار دیگر تکرار میکنیم.رئیس هیات مدیره انجمن شرکتهای هواپیمایی تاکید کرد که با توجه به وجود تحریمها و مشکلات عدیدهای که شرکتهای هواپیمایی با آن روبرو هستند، هدر رفتن ۴۰ درصد از ظرفیت منابع ملی در پروازها هیچ توجیهی ندارد.
دقیق کیا گفت: شرکتهای هواپیمایی داخلی در شرایط تحریمی که نمیتوانند قطعات مورد نیاز خود را به راحتی تامین کنند و ناوگان موجود را سرپا نگه دارند. از سوی دیگر عدم استفاده از ظرفیت کامل پروازها و محدود کردن مردم برای استفاده از ظرفیت کامل پروازها، به معنای هدر رفتن سرمایههای ملی در شرایط کنونی است.
اواخر مهر ماه سال گذشته بود که محمد اسلامی -وزیر راه و شهرسازی- اعلام کرد: که بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا همه شرکتهای هواپیمایی داخلی از اول آبان ماه موظفند تنها تا سقف ۶۰ درصد ظرفیت کابین پرواز نسبت به فروش بلیت هواپیما و جذب مسافر در سفرهای هوایی اقدام کنند و همین مساله سبب شد طی ماههای اخیر و سال گذشته بارها درخواست ایرلاینها برای لغو این مصوبه به دستگاههای متولی مختلف ارسال شود که البته تا کنون مورد موافقت قرار نگرفته است.