در نتیجه این معامله، “هیوندای” تبدیل به سومین شرکتی شد که مالک “بوستون داینامیکس” میشود. این شرکت رباتیک که از دل موسسه فناوری ماساچوست(MIT) متولد شده است، در سال ۲۰۱۳ توسط گوگل خریداری شد و سپس در سال ۲۰۱۷ توسط شرکت “سافتبانک”(Softbank) خریداری شد که این شرکت هنوز ۲۰ درصد از سهام “بوستون داینامیکس” را در اختیار دارد.
برنامه بزرگ “هیوندای” برای خرید این شرکت ایجاد یک “زنجیره ارزش رباتیک” است که تولید قطعات، ساخت و اتوماسیون رباتیک را دربرمیگیرد. در حالی که این شرکت به دنبال وسایل نقلیه پیادهرو به سبک فیلم جنگ ستارگان است، به نظر میرسد به همان اندازه به رباتهای کارگر انبار “بوستون داینامیکس” نیز علاقهمند است.
اگر فقط با خودروهای شرکت “هیوندای” آشنا باشید، ممکن است این معامله برای شما در ابتدا شگفت آور به نظر برسد، اما لازم به ذکر است که این شرکت دارای یک گروه کامل متمرکز بر رباتیک صنعتی است، بخشی که فناوری شرکت “بوستون داینامیکس” به خوبی در آن جای میگیرد. ضمن اینکه “هیوندای” با شیرجه زدن در فناوریهای جدید و رو به رشد غریبه نیست.
اخیراً “بوستون داینامیکس” به دلیل اجازه استفاده از یکی از رباتهای خود موسوم به “اسپات”(Spot) توسط نیروهای انتظامی و ارتش مورد انتقاد قرار گرفته است. اگرچه در ویدیوی تبلیغاتی جدید “هیوندای” هیچ نشانهای از این موارد استفاده وجود ندارد. در عوض، در این کلیپ این سگ رباتیک را به عنوان یک سگ راهنما برای نابینایان و به عنوان یک مددکار درون بیمارستان نشان میدهد.