قلم، جلال نانکلی در نشست شورای مدیران این جمعیت با اشاره به اینکه هماکنون ۱۷۴ خانه هلال فعال در سطح استان دائر کردهایم، گفت: ۲۳ خانه هلال نیز در شهرستانهای استان در دست افتتاح است.
مشاور مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان همدان با بیان اینکه از نظر کمّی پیشرفت خوبی در افتتاح خانههای هلال داشتهایم، توجه به کیفیسازی را مهمترین برنامه این خانهها در سالجاری عنوان کرد و افزود: لازم است رؤسای شعب طی هماهنگی با مسئولین خانههای هلال، روند اقدامات و فعالیتهای پیشبینی شده برای این خانهها را تشریح نمایند.
وی در همین زمینه به جذب و سازماندهی اعضای داوطلب ، تشکیل تیم امدادی در هر خانه هلال، ارائه آموزشهای همگانی و برگزاری دوره کمکهای اولیه برای اعضای خانههای هلال به عنوان برنامههایی اشاره کرد که لازم است از سوی مسئولین خانههای هلال در دستورکار قرار گیرد.
مسئول هماهنگی خانههای هلال استان همدان همچنین از لزوم تهیه شناسنامه خطرپذیری خانههلال سخن گفت و خواستار اهتمام رؤسای شعب نسبت به تهیه این شناسنامه شد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان همدان نیز در سخنانی به دستورالعمل انتخاب و معرفی داوطلب فداکار اشاره کرد و خواستار توجه معاونین و رؤسای شعب به این آییننامه شد.
حمید عرفییگانه حمایت مادی و معنوی از کارکنان و اعضای داوطلب هلالاحمر، تقویت روحیه فداکاری و ایثار، تقویت تعهد در خدمات داوطلبانه و ارتقای سلامت روانی داوطلبان و کارکنان هلالاحمر را ازجمله اهداف تهیه این دستورالعمل عنوان کرد و افزود: از آنجا که «داوطلب فداکار» کسی است که با دعوت و ابلاغ جمعیت هلالاحمر در مأموریتهای محوله دچار فوت یا نقص عضو گردد»، لذا لازم است قبل از اعزام نیروها حتما نسبت به صدور ابلاغ اداری، اقدام گردد تا خدای نکرده در صورت بروز حادثه، بتوان پاسخگو بود.
گفتنی است؛ در ادامه این جلسه که با حضور مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان همدان، نماینده ولیفقیه معاونین و رؤسای شعب این جمعیت برگزار شد، رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان نهاوند نیز به ارائه گزارش عملکرد این شعبه در سال گذشته پرداخت و رؤسای شعبی که متولی اجرای طرح توانمندسازی محلات کمبرخوردار بودند نیز به ارائه گزارش پرداختند.