محمدعلی کیانی با اشاره به تشکیل کمیتههای نهگانه در قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا اظهار کرد: بر این اساس هر یک از این کمیتهها موظف هستند تا هماهنگیها و پی گیریهای لازم را انجام دهند.
دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد بابیان اینکه کمیته اطلاعات آمار و فناوری موضوع آمار را رصد و آنالیز میکند تا بهتر در خصوص شرایط تصمیمگیری شود، افزود: در کمیته بهداشتی مسائل حوزه بهداشت موردبررسی قرار میگیرد، بهطوریکه مراکز ۱۶ ساعته و ۲۴ ساعته و موضوعات مربوط به واکسیناسیون در این کمیته پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه بازدیدهای گروه نظارت بیشتر مربوط به مراکز بهداشت و درمانی است که بازخورد آن در اختیار دانشگاه قرار میگیرد، بیان کرد: کمیته درمان نحوه توزیع تختهای بیمارستانی و فعالیت درزمینهٔ رفع کمبودهای بیمارستانها را پیگیری میکند.
کیانی بابیان اینکه کمیته مشارکتهای مردمی نیز درزمینهٔ جذب مشارکتهای مردمی و اعتبارات موردنیاز فعالیت میکند تا بتوان با کمک پتانسیل مردمی برخی از کمبودها را کاهش دهد، ابراز کرد: کمیته آموزش نیز بیشتر موضوع ساماندهی نیروی انسانی و اعضای هیأت علمی و دانشجویان را در این زمینه بر عهده دارد تا این افراد بتوانند در فیلدهای مربوط به کرونا و فعالیت در سامانههای پاسخگویی مردم همچون سامانه ۱۹۱ فعالیت کنند.
وی با اشاره به اینکه کمیته دارو و تجهیزات نیز در خصوص تأمین دارو فعالیت میکنند که کمبود دارویی احساس نشود، خاطرنشان کرد: در بحث درمان کرونا یکی از تجهیزات موردنیاز بیماران اکسیژن است که فراهم آوری آن برای مراکز درمانی مورد تأکید است.
دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد بابیان اینکه طراحی و برنامهریزی شرایط و تجهیزات مصرفی و غیر مصرفی که بیمارستانها نیاز دارند در کمیته دارو و تجهیزات انجام میشود، عنوان کرد: اطلاعرسانی در خصوص شرایط موجود به مردم و رسانهها و حوزه فرهنگسازی نیز مهمترین رسالت کمیته رسانه است که در دو بخش دانش بیماری و سواد سلامت خلاصه میشود چراکه آموزش خود مراقبتی به مردم میتواند کمک شایانی در کاهش آمار بیماری داشته باشد.
وی با ابراز تأسف از اینکه در خصوص رعایت پروتکلهای بهداشتی در شهر مشهد و استان شرایطخوبی نداریم و همین موضوع باعث گسترش بیماری شده است، ادامه داد: بیماری سرایتپذیری بالا دارد و حضور در دورهمی ها، وضعیت را به اینجا رسانده است که امیدواریم با کمک مردم بتوانیم این پیک را پشت سر بگذاریم.
دکترکیانی به پویش همیار سلامت با کمک مردم و شهرداری برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی اشاره کرد که میتواند باهمت دانشجویان و در قالب توصیههای دوستانه از شیوع بالاتر این بیماری جلوگیری کند.
وی بابیان اینکه در اتاق بحران نیز جمعی از مسئولین داخل و خارج دانشگاه حضور دارند تا شرایط دانشگاه را بررسی کنند، ابراز کرد: با توجه به اینکه فعالیت قرارگاه ۲۴ ساعته شده است بررسی و ارائه گزارشها نیز سریعتر انجام میشود .
دبیر قرارگاه عملیاتی مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه در حال حاضر وضعیت کرونا، نگرانکننده و شکننده رو به بالا است که امیدواریم بتوانیم با کمک مردم از این پیک عبور کنیم، تصریح کرد: افزایش تخت یکی از دغدغههای درمانی است از همین رو برنامهریزیشده تا در صورت نیاز بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی صحرایی ایجاد شود که البته آن مرحله آخر کار است که امیدواریم به این مرحله نرسیم.