مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی اضافه کرد: برخی از این واحدهای مرغ مادر جوجه های یکروزه خود را به دفاتری می دهند که این دفاتر فاکتورسازی می کنند. یعنی یک فاکتور رسمی صادر می کنند ولی واریز غیر رسمی می گیرند. حتی برخی از این دفاتر به صورت علنی جوجه را با قیمت های بیش از ۴۲۰۰ تومان می فروشند ولی کسی با آنها برخوردی نمی کند.
وی با اشاره به اینکه با جوجه ۱۰ هزارتومانی مرغ زنده کیلویی ۲۲ تا ۲۳ هزار تومان برای تولیدکننده تمام می شود، گفت: این مرغ بایستی دست مصرف کننده حدود ۳۲ هزار تومان برسد ولی در بازار اینگونه نیست. واقعیت این است در این مسیر هر کس بتواند بر سر تولیدکننده و مصرف کننده کلاه می گذارد.
کمالی در پایان با تاکید بر افزایش فشارها بر مرغداران گوشتی عنوان کرد: نهاده مورد نیاز تولیدکننده ها با تاخیر، کسری و کیفیت بد به دستشان می رسد. راننده ها برای حمل نهاده ها کرایه های پشت بارنامه زیادی دریافت می کنند. قیمت نهاده ها نیز از ابتدای سال بالا رفته است که همه این موارد مشکلات بسیاری را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.