بهزاد سامدلیری افزود: ۲۰۰ هزار تعاونی در کشور به ثبت رسیده که تنها ۵۰ درصد آنها فعال هستند و در چرخه اقتصادی نقش دارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: حدود ۴۰ درصد تعاونیهای این استان در بخش تولیدی است که این رقم قابل توجه است و در سایه حمایت اصولی میتواند اشتغالزایی و تولید ثروت بالایی ایجاد کند.
وی با اشاره به اینکه سایر تعاونیهای ثبت شده استان مرکزی نیز راکد و غیرفعال است که فعالیت مجدد آنها با حمایتهای ویژه در دستور کار است، عنوان کرد: اجرای سند توسعه بخش تعاون در فعالیت مجدد تعاونیهای غیرفعال و افزایش چند برابری این بخش در اقتصاد دارد و این مهم در اولویت برنامههای وزارتخانه است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: افزایش آگاهی جایگاه تعاون، آموزش در بخشهای مختلف و اعطای تسهیلات حمایتی با توجه به طرحهای توجیهی، از دیگر مواردی است که برای احیای تعاونیهای غیرفعال دنبال میشود.
سامدلیری عنوان کرد: ظرفیتهای تعاونی این استان بالا است و باید از این پتانسیل به خوبی بهرهگیری کرد و تعاون الگوی اقتصادی پیشرو در راستای جهش اقتصادی در شرایط فعلی کشور است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: تعاون در سرمایهگذاریهای مولد اقتصادی، ترویج و توسعه کارآفرینی، ایجاد اشتغال مولد و پایدار، اصلاح نظام توزیع و بهبود معیشت جامعه، کاهش فاصله اجتماعی، ایجاد عدالت اجتماعی، رفاه اجتماعی و اقتصادی نقش موثری دارد.