محمدجعفر صادقی، مدیر گروه تخصصی مبارزه با بیماریهای واگیر و غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از ابتدای شروع برنامه واکسیناسیون کرونا تاکنون، ۳ میلیون ۵۲۱ هزار و ۵۹۱ دُز واکسن کرونا به گروههای هدف بالای ۱۲ سال خراسان رضوی تزریق شده است، اظهار کرد: از این تعداد، ۲ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۴۶۷ عدد دُز اول و ۹۵۹ هزار و ۱۲۴ نفر نیز دز دوم را دریافت کردهاند.
وی ادامه داد: واکسیناسیون تمامی متولدان سال ۱۳۸۲ به قبل همه روزه در مراکز ثابت، تجمیعی، خودرویی و سیار اتوبوسی فعال واکسیناسیون شهر مشهد و شهرستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام میشود.
مدیر گروه تخصصی مبارزه با بیماریهای واگیر وغیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این نکته که روزهای کنونی بهترین فرصت برای انجام واکسیناسیون کرونا است، تأکید کرد: در حال حاضر تمامی گروههای سنی ۱۲ سال به بالا میتوانند برای انجام واکسیناسیون اقدام کنند و امیدواریم با مراجعه بهموقع مردم به مراکز واکسیناسیون کرونا شاهد اوجگیری مجدد بیماری کرونا در آبان ماه نباشیم.
وی خاطرنشان کرد: در سه روز پایانی ماه صفر همکاری بسیار خوبی میان دانشگاه علوم پزشکی، بسیج جامعه پزشکی، فرمانداری، استانداری و آستان قدس رضوی شکل گرفت و شش دستگاه اتوبوس جهت انجام واکسیناسیون در مسیرهای منتهی به حرم مطهر رضوی مستقر بودند و در حرم مطهر رضوی نیز پایگاه تجمیعی امام رضا(ع) در رواق دارالمرحمه و پایگاه سیار اتوبوسی در پارکینگ فعال بود.
صادقی با اشاره به اینکه درصد قابل توجهی از زائران به همراه جمع زیادی از مشهدیها واکسینه شدند و کنترل،تستگیری و تبسنجی نیز در مبادی ورودی شهر مشهد انجام شد، تصریح کرد: تأکید ما در روزهای پایانی ماه صفر روی واکسیناسیون مجاوران بود و واکسیناسیون زائران به جهت خستگی پیادهروی در دستور کار نبود اما اگر کسی تمایل داشت واکسینه میشد.
وی اضافه کرد: در بحث تزریق دُز دوم واکسن زائران نیز الزامی به حضورشان در شهر مشهد نیست و میتوانند نوبت دوم واکسن را در شهر خود دریافت کنند.
مدیر گروه تخصصی مبارزه با بیماریهای واگیر وغیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: کسانی که واکسن کرونا زدهاند نباید تصور کنند به طور کامل در برابر این ویروس مصونیت دارند زیرا هیچ واکسنی تضمین ۱۰۰ درصدی ندارد و همه باید خود را موظف به رعایت پروتکلهای بهداشتی و توجه به نکات پیشگیرانه بدانند.