خبرنگار قلم از همدان، محمدعلی محمدی در نشست ویژه هماهنگی ساماندهی معتادان متجاهر و افراد بی سرپناه که با حضور دستگاه های اجرایی ذیربط و نماینده سازمان های مردم نهاد تشکیل شد، عنوان کرد: برخی از آسیب های اجتماعی که در شهر همدان با آن مواجه ایم اخبار خوبی نیست و ضرورت دارد این موارد با دستور کار مشخص در شورای فرهنگ عمومی شهرستان مطرح و از همه توان برای جلوگیری از این موارد استفاده کنیم.
وی با اشاره به ظرفیت قابل توجه سازمان های مردم نهاد افزود: بهره گیری سمن های فعال در امر آسیب های اجتماعی از کمک خیرین جهت توانمند سازی افراد و خانواده های آسیب دیده می تواند بسیار موثر و کارآمد باشد.
فرماندار شهرستان همدان با اشاره به خدمات نهادهای حمایتی تصریح کرد: مراکز ماده ۱۵ و ۱۶، گرمخانه شهرداری و استراحتگاه شبانه بهزیستی ویژه زنان با شرح وظیفه مشخص فعالند اما پس از مراجعه و بهبود آسیب دیدگان باید درصدد حمایت و توانمند سازی این افراد و خانواده ها باشیم.
وی در این راستا بر ضرورت هم افزایی بخش دولتی و خصوصی در ساماندهی معتادان متجاهر و افراد بی سرپناه تاکید کرد.
فعالیت مرکز خود معرف ویژه معتادان در شهر همدان
در ادامه این جلسه، مدیرکل بهزیستی همدان نیز در ادامه این جلسه، ارایه خدمات مشاوره ای و مددکاری را از جمله اقدامات بهزیستی برشمرد و گفت: اعتقاد داریم فعالیت اورژانس اجتماعی باید به نحوی باشد که مانند اورژانس ۱۱۵ هر فردی که در معرض خطر و یک آسیب جدی اجتماعی و خانوادگی قرار دارد با این مرکز تماس و خدمات بگیرد.
مهدی دیناری از فعالیت مرکز خود معرف ویژه معتادان در شهر همدان خبر داد و افزود: افراد دارای پرونده در این مرکز پس از بهبود و سلامت طی دوره مشخصی می توانند ضمن فراگیری حرفه مورد نظر خود از تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی با سود ۴ درصد و دوره بازگشت ۷ ساله بهره مند شوند.
در این نشست که با حضور مدیر کل بهزیستی استان و نایب رئیس شورای اسلامی شهر و نمایندگانی از کمیته امداد امام خمینی(ره)، شهرداری و سازمان های مردم نهاد تشکیل شد ضمن بررسی وضعیت موجود نحوه جمع آوری، نگهداری و حمایت از افراد بی سرپناه و معتادان متجاهر هماهنگی لازم به منظور هم افزایی بیشتر در این زمینه به عمل آمد.