حبیب اسدالله نژاد با بیان اینکه در راستای امنیت غذایی قیمت مصوب هرکیلو مرغ گرم برای عرضه به واحدهای صنفی ۲۹ هزار تومان و برای مصرفکنندگان ۳۱ هزار تومان تعیین شده است، گفت: قیمت مرغ زنده نیز به صورت غیر رسمی ۱۹هزار و۷۰۰ تومان شده است.
وی با اشاره به اینکه قیمت مرغ زنده افزایش یافته ولی این افزایش، هزینه های تولید را تحت پوشش قرار نمی دهد، گفت: بر اساس بررسی های انجام شده بایستی قیمت مرغ زنده حدود ۲۱ هزارتومان باشد و این قیمت ۱۹هزار و ۷۰۰ تومان مورد انتقاد تولیدکنندگان است.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران کشور در ادامه گفت: قیمت مصوب غیر رسمی جوجه یکروزه ۶۰۰۰ تومان شده است ولی همین قیمت هم در بازار رعایت نمی شود و مرغداران مجبورند جوجه یکروزه مورد نیازشان را با قیمت حدود ۱۲ هزار تومان خریداری می کنند و به تبع قیمت تمام شده تولید هم بالا می رود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مرغداران نهاده های مورد نیازشان را به میزان کافی و به موقع دریافت می کنند یا خیر؟ گفت: در تامین ذرت و سویا همچنان مانند سابق با مشکلاتی مواجه هستیم ولی انتظار داریم با توجه به تغییر و تحولاتی که در وزارت جهاد کشاورزی رخ داده است و رویکرد مدیران فعلی از اواسط ماه بعد این مشکلات به حداقل برسد.