خلیل قاسمی با اشاره به فراگیر شدن سامانه جامع تجارت در بخش های مختلف اقتصادی برای رصد چرخه تولید و توزیع کالاها، خاطرنشان کرد: با فراگیر شدن سامانه جامع تجارت در بخش های مختلف اقتصادی برای رصد کالاها از مبدا تا مقصد روند نظارت بر چرخه توزیع اقلام ضروری و اساسی تشدید می شود.
وی تصریح کرد: در سامانه جامع تجارت اقدامات فعالان اقتصادی در بخش های مختلف از ابتدای تولید تا مصرف کالا ها رصد می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان و دبیر ستاد تنظیم بازار استان گفت: اجرای دقیق سامانه جامع تجارت در رصد چرخه تولید و توزیع کالاها نتایج خوبی در مدیریت بازار در پی خواهد داشت.
قاسمی اظهار داشت: جلوگیری از سواستفاده های احتمالی در روند تولید و توزیع کالاها و همچنین از کمبود کالا از مزایای دیگری سامانه جامع تجارت است.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان تصریح کرد: هم اکنون بیش از ۲۰ هزار فعال تجاری اعم از تولید کننده، وارد کننده، اصناف و سایر مشاغل در سامانه جامع تجارت دارای کد نقش می باشند.
وی در خصوص شیوههای ثبتنام متقاضیان گاز مایه در سامانه درخواست فرآوردههای نفتی اظهار داشت: در این جلسه مقرر شد آن دسته از شهروندانی که واجد شرایط دریافت گاز مایع هستند هر چه سریعتر نسبت به ثبتنام و احراز هویت سرپرست خانوار خود اقدام کنند.
شایان ذکر است: در این جلسه اداره کل پشتیبانی امور دام استان از توزیع تخم مرغ و ذخیره گوشت قرمز و گوشت مرغ و ذخیره سازی توضیحاتی ارائه نمود.
انتهای پیام/