stat counter
تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
  • کد خبر : 413651
  • 28 دی 1400 - 20:47
5

استاندار خوزستان جریان‌های سهم خواه را معرفی کند/لزوم شایسته‌سالاری از میان نخبگان بومی

استاندار خوزستان جریان‌های سهم خواه را معرفی کند/لزوم شایسته‌سالاری از میان نخبگان بومی
خوزستان - عضو شورای مرکزی حزب اراده ملت در یادداشتی نوشت: آقای استاندار! آیا بهتر نیست به‌جای اتلاف فرصت‌ها، به‌صورت شفاف به مردم بگوئید که افراد و جریان‌های سهم خواه چه کسانی هستند؟
قلم | qalamna.ir :

متن یادداشت علی مجدم به شرح زیر است: جناب آقای خلیلیان استاندار محترم خوزستان

در حالی که استان خوزستان با انبوهی از مسائل ساده و پیچیده رها شده و حل نشده ناشی از سوءمدیریت‌های محلی و منطقه‌ای مواجه است؛ و در حالی که از منظر افکارعمومی این ضعف‌ها و سوءمدیریت‌های محلی به‌صورت مستقیم به‌پای کل حاکمیت نوشته می‌شود، کمترین خواسته عموم مردم در این برهه از زمان، تغییر و برکناری مدیران ضعیف و ناکارآمد است.

آقای استاندار!

آیا بهتر نیست به‌جای اتلاف فرصت‌ها، به‌صورت شفاف به مردم بگوئید که افراد و جریان‌های سهم خواه چه کسانی هستند که به مانعی برای تغییر و تحول مثبت در استان تبدیل شده‌اند؟

در اینکه استان پهناور خوزستان دارای ظرفیت‌های عظیم اقتصادی است شکی نیست. از اصلی‌ترین امکانات و قابلیت‌های توسعه استان خوزستان که می‌توان به آن اشاره کرد، جاری بودن بخش عظیمی از آب‌های سطحی کشور و وجود رودخانه‌های پرآب و دائمی، برخورداری از معادن عظیم نفت و گاز و صنایع بزرگ پتروشیمی، و همچنین صنایع بزرگ فلزی و صنایع کانی غیرفلزی، موقعیت ویژه جغرافیایی استان در تعامل با منطقه و جهان و ارتباط با آب‌های آزاد بین‌المللی را ذکر کرد. اما با تمام این اوصاف نه‌تنها روند نارضایتی و رشد فقر و محرومیت همچنان ادامه دارد بلکه هر روز ابعاد گسترده‌تری پیدا می‌کند.

مردم سؤال می‌کنند چرا خوزستان با وجود بهره‌مندی از این همه منابع و ظرفیت‌های فراوان، در مقایسه با سایر نقاط کشور و حتی استان‌هایی که فاقد چنین منابع و ظرفیت‌هایی هستند از کمترین میزان رشد و توسعه برخوردار بوده است؟ ریشه‌یابی علل اصلی شکل‌گیری این دست سؤالات در بین مردم، در کنار بررسی ظرفیت‌های موجود که در بالا به آن اشاره شد، به‌خوبی نشان می‌دهد که بیش از هر عامل دیگری به اذعان اکثر دلسوزان ارشد کشور و استان، مدیریت ضعیف در استان که ناشی از وجود انبوه مدیران ناکارآمد است منجر به این‌گونه پرسش‌ها می‌شود.

بر همین اساس از شما به‌عنوان استاندار منتسب به دولت مدعی انقلابی‌گری و فساد ستیزی انتظار می‌رود با اولویت قراردادن شرایط نامساعد حاکم بر جامعه و در وضعیتی که سرمایه‌های اجتماعی حاکمیت به شکل نگران‌کننده‌ای سیر نزولی به خود گرفته، تعلل و تردید را کنار بگذارید و با ترمیم و تقویت نظام مدیریتی استان از طریق شایسته‌گزینی از میان نخبگان بومی، دستگاه‌های اجرایی را قادر به حل مسائل، بازیابی اعتماد نهادی و تقویت سرمایه‌های اجتماعی نمایید. مطمئن باشید در صورت تحقق این امر مردم رنج دیده استان و احزاب سیاسی از هر دو جناح از تصمیمات شما حمایت خواهند کرد.

در اینجا توجه شما را به اولین اقدامات مولای مؤمنان علی (ع) پس از اینکه مردم با ایشان بیعت کردند جلب می‌کنم، آن بزرگوار ابتدا رئوس برنامه‌های خود که بر اساس عدالت، فضیلت و شایستگی استوار بود، را برای مردم تشریح و در راستای اجرای آن در نخستین گام، حضرت، زمامداران عثمان را که در ایالات مختلف بودند، عزل و امور حکومتی را به دست افراد صالح و شایسته واگذار کرد. با اینکه این اقدامات موجب گردید که دنیاطلبان و مقام خواهان از وی کناره گیرند و برای آن امام مشکلاتی فراهم کنند. ولی ایشان برای ایجاد یک جامعه بر اساس عدالت لحظه‌ای تعلل نکردند.

حال، آنچه افکارعمومی از دولت و نماینده عالی آن در استان خوزستان انتظار دارد، عمل به شعارهای فساد ستیزی، شایسته‌سالاری، مبارزه با فقر و بیکاری در دوران انتخابات ریاست جمهوری است که وعده داده شده بود. 

هشتگ: , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.