علی امیری افزود: در راستای پیشبرد اهداف طرح سراسری گشت دروازهای، تیمهایی متشکل از کارشناسان حمل و نقل و پلیس راه با استقرار در پاسگاههای پلیس راه و در قالب گروههای سیار با استفاده از سامانه باسکول سیار، متخلفین دارای اضافه بار را شناسایی و به کمیسیون رسیدگی به تخلفات رانندگان معرفی میشوند.
وی ابراز کرد:استفاده از سامانههای هوشمند نظارتی از دیگر راهکارهای کنترل اضافه بار در جادههای استان مرکزی بوده و در این راستا جادههای استان به چهار سامانه هوشمند توزین تجهیز شده است.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی از تشدید نظارت بر حمل کالا به ویژه کنترل عبور بارهای ترافیکی و اضافه بار در سطح استان خبر داد و گفت: شناسایی تخلفات حمل و نقل کالا در جادههای استان امسال نسبت به سال گذشته، ۱۲ درصد افزایش یافت.
امیری اظهار داشت: بر اساس تحلیل بازدیدهای میدانی و خروجی سامانههای هوشمند توزین (wim) ۲ شهرستان دلیجان و اراک بیشترین تخلف حمل کالا با اضافه تناژ را به خود اختصاص داده و نیاز است برای کنترل این مهم، نظارتها با جدیت بیشتری تداوم یابد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی خاطرنشان کرد: کنترل ایمنی بار، ایمنی ناوگان، بارنامه، تجهیزات ایمنی و استانداردهای سلامت فنی وسایل نقلیه و کارت هوشمند را از جمله مهمترین شاخصها برای کاهش تخلف و افزایش ضریب ایمنی در جادهها است.