یوسف عرفانی نسب افزود: ۲۳ روستای استان مرکزی با بهرهبرداری از این طرحها از آب سالم بهداشتی بهرهمند میشوند.
وی اظهار داشت: ۲۴۱ میلیارد ریال اعتبار از منابع استانی و ملی برای ۱۶ طرح آبرسانی روستایی هزینه شده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی گفت: همچنین از ظرفیت بخش خصوصی در اجرای طرح آبرسانی به پروژه ماهیان زینتی در شهر محلات استفاده میشود.
عرفانی نسب افزود: در راستای رفع مشکلات آبرسانی در حوزه روستایی استان مرکزی، پنج حلقه چاه جدید حفر و یک حلقه چاه آب نیز به تاسیسات آبرسانی تجهیز شد.
وی اظهار داشت: اجرای ۳۳ کیلومتر خط انتقال آب، ۲۲ کیلومتر شبکه توزیع آب، ساخت سه ایستگاه پمپاژ و احداث یک باب مخزن ذخیره آب از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط آبفای استان در سال جاری است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی، همچنین از ساخت یک واحد تصفیه خانه آب با ظرفیت تصفیه ۵۰۰ مترمکعب آب در شبانه روز در روستای جوشیروان شهرستان خنداب خبر داد و گفت: این تصفیه خانه با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و با بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان راه اندازی شد.
عرفانی نسب افزود: با راه اندازی این طرحهای آبرسانی، پنج هزار و ۶۰۰ نفر از خدمات آن بهرهمند میشوند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی همچنین از آغاز عملیات اجرایی طرح آبرسانی به روستای آشیانه علیا و سفلی در شهرستان خمین خبر داد و گفت: برای اجرای طرح آبرسانی به این روستا، ۹ کیلومتر خط انتقال آب و سه و نیم کیلومتر شبکه توزیع آب و یک مخزن ذخیره آب با ظرفیت ۳۰۰ متر مکعب ساخته خواهد شد.