در این مراسم مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی صنعت، معدن و تجارت گفت:
طرح آمایش استانی صنعت، معدن و تجارت متناسب با ظرفیتها و زیرساختهای معدنی، صنعتی، صنفی و تجاری به طور دقیق در وزارت صمت مطالعه و تدوین شده که به زودی به نتیجه میرسد.
شهاب جنابی با بیان اینکه اجرای ۱۰۰ طرح بزرگ زیرساختی با هدف ریلگذاری و بازطراحی نظام حکمرانی این بخش آغاز شد، افزود: بسیاری از طرحهای مذکور از جمله درج قیمت تولیدکننده بر روی محصول به مرحله اجرا رسیده و آثار آنها به خوبی مشهود است و برخی دیگر از طرحها نیز در حال اجرا است.
وی ادامه داد: موقعیت و شرایط وزارت صمت به گونهای است که هر تصمیم در این مجموعه تاثیر مستقیم بر اقتصاد و معیشت مردم دارد و به همین دلیل انتظارات عمومی از این بخش بسیار بالا است.
در ادامه رییس اتاق اصناف استان مرکزی بیان داشت: اصناف ویترین شهر و نظام هستند و بیش از ۶۰ هزار واحد صنفی و حدود ۱۲ هزار واحد صنفی تولیدی در استان مرکزی وجود دارند.
جمشید زند افزود: در دولت گذشته نگاهی به واحدهای اقتصادی کوچک نبود در حالی که تاثیرگذاری زیادی در بخش اقتصاد دارند و اگر با همین روال پیش برویم باید برای ۲۰ سال آینده نیروی ماهر و فنی را از کشورهای دیگر بیاوریم و الان هر چه نیروی فنی باشد در همین واحدها بکار گرفته خواهند شد.
وی ابراز کرد: جودکی اولین شاخصه های بومی بودن و شناخت از سازمان را دارد و با مشکلات بخش خصوصی کمی آشنایی دارد و با تجربه ای که در اتاق بازرگانی داشته امید است بتواند مشکلات را بهتر مرتفع کند.
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز گفت: تعامل و همکاری مطلوبی بین بخش خصوصی با دولتی در استان شکل گرفته و تیم اقتصادی قدرتمندی نیز در استان به خصوص در حوزه مدیریت ستادی استانداری شکل گرفته است.
علی جودکی با بیان اینکه بخش عمدهای از مشکلات این حوزه مربوط به بخشنامهها است که بسیاری از آنها قابلیت اجرا ندارند، اظهار کرد: سهم استان مرکزی در تسهیلات تبصره ۱۸ حدود یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال است که با وجود فعالیت بیش از سه هزار واحد صنعتی استان، این رقم بسیار ناچیز است.
در پایان این مراسم علی جودکی به عنوان سرپرست اداره کل صمت استان مرکزی معرفی شد.