وی در رابطه با تاریخچه راهیان نور گفت: اولین راهیان نور را پدران و مادران شهدا زمانی که به دنبال گمشدگان خودشان بودند، رقم زدند؛ سپس دانشجویان این مسیر را طی کردند، بعد از آن نیز این مسیر از سال ۷۲ برای عموم مردم هموار شد.
فرمانده سپاه ناحیه همدان افزود: دشمنان میلیاردها دلار هزینه میکنند این مسائل را که ضامن بقای کشور بوده را از ما بگیرند و ما مسئولین وظیفه داریم، با برنامه ریزی مناسب، تهیه بستههای فرهنگی و روایت گری راویان توانمند، راهیان نور را زنده نگه داریم.
سرهنگ حسینی در ادامه خاطرنشان کرد: سهمیه اعزام به راهیان نور شهرستان همدان، امسال ۳۰۰ نفر بوده که از تاریخ ۳ الی ۷ فروردین به جبهه جنوب اعزام خواهند شد.
در ادامه، فرماندار شهرستان همدان ضمن تاکید بر زنده نگه داشتن فرهنگ شهدا، بیان کرد: استان همدان کریدور شمال به جنوب و غرب به شرق بوده و مسیر زائرین استانهای دیگر است بنابراین باید در این مسیر فضاسازی مناسبی صورت گیرد.
محمدعلی محمدی تاکید کرد: در این مسیر باید ایستگاههای صلواتی برپا شود تا خاطرات خوبی از استان همدان ثبت شود.
رئیس قرارگاه ستاد راهیان نور شهرستان همدان در ادامه صحبتهای خود یادآور شد: استان همدان بالغ بر هشت هزار شهید تقدیم انقلاب کرده، ولی متأسفانه در رسانهای شدن و تبیین نقش همدان در انقلاب و دفاع مقدس بسیار ضعیف کار شده، این ایام ظرفیت خوبی است که به نقش استان همدان در این راستا بیشتر پرداخته شود.