دکتر علی فنایی نوکار افزود: پس از گزارش واحد نظارت و بازرسی سازمان جهادکشاورزی، کارشناسان شبکه دامپزشکی مشهد در محل حاضر شده و پس از مشاهده وضعیت غیربهداشتی این مرکز قطعه بندی در محدود خیابان حر، ضمن ضبط تمامی اقلام موجود مجوز مهر و موم این مرکز را نیز اخذ کردند.
وی ادامه داد: در این عملیات، ۳۱ کارتن به وزن ۳۱۰ کیلوگرم پاچین هویت دار مصرف سریع، ۱۹ کیلوگرم پاچین یخ زده شده غیر بهداشتی، ۹ کیلوگرم بال مرغ فاقد هویت و پنج کیلوگرم قطعات مرغ طعم دار شده که در شرایط کاملا غیربهداشتی نگهداری می شد توقیف شد.
مسوول دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی مشهد از شهروندان خواست تا انواع گوشت و فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
فنایی افزود: در طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، اکیپ های دامپزشکی مشهد، همه روزه و حتی در ایام تعطیل مشغول رصد و پایش تمامی واحدهای عرضه و تولید فرآورده های خام دامی در این کلانشهر هستند.
۱۰ درصد جمعیت دام کشور به ظرفیت ۱۵ میلیون راس متعلق به خراسان رضوی است و سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخممرغ در این استان تولید میشود.
استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی در تولید گوشت قرمز، گوشت سفید و تخممرغ رتبههای نخست تا سوم کشور را به خود اختصاص داده است.