stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۲۳ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 13 November , 2024
  • کد خبر : 430416
  • 05 فروردین 1401 - 17:35
3

یک مرکز قطعه‌بندی فرآورده‌های خام دامی در مشهد مهر و موم شد

یک مرکز قطعه‌بندی فرآورده‌های خام دامی در مشهد مهر و موم شد
مسئول دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی مشهد گفت: یک مرکز عرضه و قطعه‌بندی فرآورده‌های خام دامی در مشهد به دلیل فعالیت کاملا غیربهداشتی و قطعه‌کاری در محل سرویس بهداشتی مهر و موم شد.
قلم | qalamna.ir :

دکتر علی فنایی نوکار افزود: پس از گزارش واحد نظارت و بازرسی سازمان جهادکشاورزی، کارشناسان شبکه دامپزشکی مشهد در محل حاضر شده و پس از مشاهده وضعیت غیربهداشتی این مرکز قطعه بندی در محدود خیابان حر، ضمن ضبط تمامی اقلام موجود مجوز مهر و موم این مرکز را نیز اخذ کردند.

 وی ادامه داد: در این عملیات، ۳۱ کارتن به وزن ۳۱۰ کیلوگرم پاچین هویت دار مصرف سریع، ۱۹ کیلوگرم پاچین یخ زده شده غیر بهداشتی، ۹ کیلوگرم بال مرغ فاقد هویت و پنج کیلوگرم قطعات مرغ طعم دار شده که در شرایط کاملا غیربهداشتی نگهداری می شد توقیف شد.
مسوول دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی مشهد از شهروندان خواست تا انواع گوشت و فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

فنایی افزود: در طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، اکیپ های دامپزشکی مشهد، همه روزه و حتی در ایام تعطیل مشغول رصد و پایش تمامی واحدهای عرضه و تولید فرآورده های خام دامی در این کلانشهر هستند.

۱۰ درصد جمعیت دام کشور به ظرفیت ۱۵ میلیون راس متعلق به خراسان رضوی است و سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخم‌مرغ در این استان تولید می‌شود.

استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی در تولید گوشت قرمز، گوشت سفید و تخم‌مرغ رتبه‌های نخست تا سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

هشتگ: , , , , , , , , ,
  • خبرنگار ادبی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.