مواد لازم برای شکلات سوئیسی
پشکلات تختهای:۳۰۰ گرم
پودر شکر:۱۰۰ گرم
قهوه:۱ قاشق مربا خوری
گردوی خرد شده:۱۰۰ گرم
کره:۷۵ گرم
خلال پسته و بادام:به مقدار لازم
زرده تخم مرغ:۱ عدد
ژلاتین:۱ ورق
آب جوش:۴ قاشق غذاخوری
بیسکویت خرد شده:۵۰ گرم
کاکائو:۴ قاشق غذاخوری
شیر خشک:۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه شکلات سوئیسی
ابتدا شکلات تخته ای را خرد کرده و داخل یک ظرف فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا ذوب شود.
بیسکوییت و گردوها را خرد کرده و کنار بگذارید، شیرخشک، قهوه و کاکائو را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید.
حالا یک کاسه بزرگ بردارید و کره و پودر قند را داخل آن بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در ادامه زرده تخم مرغ را افزوده و به هم زدن ادامه دهید، مخلوط شیرخشک را بیافزایید و هم بزنید.
شکلات ذوب شده را افزوده و گردو و بیستکوییت را هم بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
مواد را داخل سینی با ابعاد ۲۰*۱۵ بریزید و صاف کنید، سپس سس شکلات را روی آن بریزید و با خلال بادام و پسته تزیین کنید و برای ۳ ساعت در فریزر بگذارید تا خوب ببندد.
برای درست کردن سس شکلات از روش زیر استفاده نمایید:
آب جوش و ژلاتین را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا دانه های آن حل شود.
کره و کاکائو را مخلوط نموده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا آب شود.
پودر قند و ژلاتین را افزوده و مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، سس شکلات آماده است.
نکات تکمیلی در مورد شکلات سوئیسی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
شکلات سوئیسی را میتوانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
شکلات سوئیسی را میتوانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد.