«محمودرضا نیازی» گفت: به استناد ماده ۱۴ ضوابط اجرایی و مقررات اوزان و مقیاس ها و وسایل سنجش، طرح آزمون ادواری وسایل توزین و سنجش سبک با همکاری دستگاههای ذیربط در سطح استان اجرا میشود.
وی افزود: بر همین اساس و طی سال گذشته ۹ هزار و ۲۹۷ ترازو و باسکول سبک در سطح استان مورد آزمون و بررسی قرار گرفت که نسبت به سال ۱۳۹۹ با رشدی معادل ۱۷۵ درصد روبرو بوده است.
نیازی ادامه داد: براساس این آزمون ها، تمامی ترازوها از قبیل ترازوهای گرمی مورد مصرف در داد و ستدهای خاص از جمله مراکز عرضه و فروش طلا و جواهرات تا ترازو و باسکول های با قابلیت توزین ۲ هزار کیلوگرم مورد استفاده در میادین عرضه میوه و تره بار و فروش آهن آلات، وزنه ها و همچنین سایر وسایل سنجش که در داد و ستدهای عمومی به کار برده می شوند به صورت دوره ای مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت.
مدیرکل استاندارد کرمانشاه تصریح کرد: در صورت تایید صحت کار، برای وسایل مذکور گواهی صحت عملکرد صادر و همچنین بر چسب صحت عملکرد الصاق خواهد شد.
وی با بیان اینکه هدف از این بازرسی ها، جلوگیری از کم فروشی و حفظ و رعایت حقوق مصرف کنندگان است، از شهروندان خواست هنگام خرید از واحدهای صنفی به برچسب استاندارد که روی ترازوهای آنان الصاق شده توجه کنند.
نیازی تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده ترازوی بدون تأییدیه استاندارد، موضوع را از طریق سامانه شکایات ۱۵۱۷ که به صورت شبانه روزی فعال است جهت بررسی بیشتر به اداره کل استاندارد استان گزارش کنند.