مجتبی خیام نکویی در حاشیه گشایش نمایشگاه مذکور تصریح کرد: امیدوارم بازدید از این نمایشگاه فتح بابی باشد برای همکاریهای بیشتر بین شرکتهایی که در این نمایشگاه شرکت دارند.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور اظهار کرد: در کنار دستیابی به فناوریهای نوینی که مرتبط با کشاورزی هستند پیشرفتهای قابل توجهی داشتهایم؛ در فناوری نانو امروز جمهوری اسلامی ایران در منطقه رتبه اول را دارد.
به گفته وی؛ امروز جمهوری اسلامی ایران رتبه چهارم را در فناوری نوین به دست آورده است و در بیوتکنولوژی رتبه دوازدهم را داراست.
این مقام مسئول با بیان اینکه همه این دستاوردها به لحاظ اتکایی است که به نیروهای جوان و نخبه خودمان داریم، ابراز کرد: مطمئن باشید اگر سال آینده و یا سالهای بعد تر در این نمایشگاه شرکت کنید فناوریهای جدیدتر را در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی خواهید دید.
خیام نکویی با اشاره به اینکه ما امروز نیازمند همکاریهای نزدیکتر بین کشورهای همسایه و دوست و برادر هستیم، افزود: این امر به طور ویژه در حوزه علم و فناوری مشهود است بنابراین ما اعلام آمادگی میکنیم که در فناوریهایی که به آن دست یافتهایم آماده انتقال آن به کشورهای همسایه هستیم.
وی با بیان اینکه در حوزه بخش کشاورزی بیش از ۶۰۰ فناوری آماده انتقال به کشورهای دیگر داریم، اضافه کرد: دعوت میکنم از مهمانان خارجی که مایل هستند این فناوریها را از نزدیک ببینند به سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تشریف بیاورند و از نزدیک فناوریها را بازدید کنند.
او با اشاره به اینکه یکی از سیاستهای ما استفاده از فناوریهای نوین در توسعه فناوریهای بخش کشاورزی است، گفت: ما از فناوریهای نانو میتوانیم به شکل گسترده در حوزه مکانیزاسیون کشاورزی و برای افزایش طول عمر بسیاری از تجهیزات و دستگاههای مکانیزاسیون استفاده کنیم.
خیام نکویی با تاکید بر اینکه نتیجه تکیه بر محققین و دانشمندان این میشود که شما میتوانید روی پای خود بایستید و نیازهای خود را مرتفع کنید، افزود: آماده انعقاد تفاهمنامه برای انتقال دانشهای فنی به کشورهای همسایه هستیم.