عبدعلی ناصری مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر گفت: این دستگاه که تکنولوژی آن در انحصار کشورهای اروپایی بود، از سوی متخصصان نیشکر بومیسازی شده و نقش مهمی در پالایش شربت نیشکر کارخانه شکر دارد.بومی سازی دستگاه پالایش شربت نیشکر
وی افزود: بومیسازی دستگاه پالایش سیروپ در سال تولید دانشبنیان، گامی مهم در افزایش بهرهوری صنعت نیشکر و حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی است.
او ادامه داد: این دستگاه کیفیت شربت نیشکر حاصل از آسیاب کارخانه شکر را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد.
سید حسن موسوی مدیرعامل کشت و صنعت میرزا کوچک خان در مراسم رونمایی، به قابلیتهای این دستگاه اشاره کرد و اظهار داشت: کاهش کدورت شربت نیشکر و بهبود عملکرد فرایند طباخی و تولید از ویژگی های این دستگاه است.
وی با بیان اینکه کلیه قطعات دستگاه پالایش از سوی شرکتهای دانشبنیان داخلی ساخته و راهاندازی شده است، افزود: استفاده از ظرفیتهای داخلی علاوه بر صرفهجویی ارزی، هزینه تمام شده این دستگاه را کاهش میدهد.
همزمان با سال تولید دانشبنیان، نوآوریهای متعددی در صنعت نیشکر به منظور افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها و صیانت از محیطزیست رقم خورده است. ساخت دستگاه فاروئر ترکیبی لولهگذار، طراحی دستگاه انتقال دهنده ملاس، تولید یخ خشک، تولید برق نیشکری، طرح آبیاری زیرسطحی، کارخانه تغلیظ ویناس و… بخشی از اقداماتی توسعه نیشکر در این راستاست.