ایلنا، غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی در پاسخ به تشکیل حزب جدید در جریان اصولگرایان به نام جمعیت اعتلای نهادهای مردمی انقلاب اسلامی و اینکه این حزب دارای چه اهدافی است، گفت: با جبهههایی که یک شبه با اهداف خاص و در نزدیکی انتخابات ایجاد میشوند تا یک موضوعی را به سرانجام برسانند، قطعا مشکلات سیاسی کشور حل و فصل نخواهد شد و تا مشکلات سیاسی حل و فصل نشود، مشکلات اقتصادی و اجتماعی هم سروسامان نخواهد گرفت.
وی افزود: بزرگترین مشکل کشور نداشتن احزاب قوی است. تا زمانی که تحزب راه نیفتد ما دچار همین نقصانها و مشکلات و گرفتاریها هستیم. من نمیگویم تشکیل جبههها بد است، اگر در خلاء وجود احزاب، این گروهها و جناحها و دستهبندیها شکل بگیرد، اشکال ندارد. بخشی از جامعه متعلق به آنها بوده و ما بدخواه و کمبین نیستیم. حتما هم بیاید، تشکیل بشود و کار کند. اما موضوع کشور گرهخورده به این مسائل نیست. اتفاقا این جناحهای یک شبه چون ریشه ندارند، خیلی زود خشک شده و برچیده میشوند.
این نماینده پیشین مجلس تصریح کرد: صدها جبهه به این شکل، در این ۴۷ سال تشکیل شد و بعد اثری از آن پیدا نشد. خوبی حزب این است که پاسخگوی کسانی هستند که به آن رای دادند و تابع حزب هستند، شعار آن حزب شبانه تغییر نمیکند، ریشهدار است. شما میدانید که نگاه اقتصادی، اجتماعی، مذهبی و سیاسی احزاب چیست اما درباره گروهها و جناحهای یک شبه، شما چیزی نمیبینید.
وی افزود: بنابراین چه خوب است که ما احزاب را تقویت کنیم و بتوانیم احزاب قوی داشته باشیم. مشکل ما نداشتن تحزب است، مخالفتی با تشکیل این جبههها نداریم اما این جبههها نمیتوانند درد کشور را به شکل دائمی حل کنند، ضمن اینکه این جبههها بعد از انتخابات منحل میشوند و معلوم نیست آیا حضور دارند و در قبال شعاری که دادند، نمایندهای که انتخاب کردند و مردم با استناد آن، به آن نماینده رای دادند، پایبند هستند، اگر به اصولشان پایبند نباشند باید یقه چه کسی را چسبید، اینهامعلوم نیست. اما حزب پاسخگو است.
ایمنآبادی در پاسخ به این سوال که آیا این جبهه جدید در حمایت از آقای قالیباف برنامهریزی میکند یا علیه او گفت: نمیدانم این جبهه در حمایت از چه کسی میخواهد کار کند. اما به خاطر اینکه در اثر یک موضوع و در یک مقطع زمانی خاص تشکیل میشوند، قابل تکیه نیستند. امروز مردم با این شرایطی که در کشور وجود دارد این جبههها را مجموعههایی سوخته میدانند و این مجموعههای سوخته نمیتوانند برای مردم خط سیر تعیین کنند.
وی تصریح کرد: مقداری خوب است که این جبههها با مسائل اجتماعی آشنا شوند و بیشتر به کف خیابان بیایند و صحبتهای مردم را بشنوند. مشکلات امروز مردم این موارد نیست. این افراد کسانی هستند که با همه شعارهایی که دادند، چون هیچ اقدامی انجام ندادند مردم تا اینجای کار اقبال خوشی به این افراد نخواهند داشت.
ایمنآبادی در پاسخ به این سوال که در طول سالیان گذشته احزاب و جریانهای سیاسی در جریان اصولگرایی داشتیم که در انتخاباتهای مختلف آمدند و رفتند اما فقط نام عوض کردند عوض کردن نامها چه تاثیری داشته است، گفت: چهره این آدمها برای مردم مشخص شده است. مردم میدانند که این افراد فقط اسم عوض میکنند اما ماهیت عوض نمیکنند. با اسم عوض کردن نمیشود به مردم آدرس غلط داد؛ مردم الان هوشیارتر از این داستانها هستند. این افراد آدرس غلط میدهند و میخواهند چهره جدید بسازند، همین کارشان نشانه ضعف است. شما مگر مشکلی دارید که پوست میاندازید و چهرهتان را عوض میکنید؟ بنابراین فکر میکنم که اقبال بسیار بسیار ضعیفتری در پیش دارند. دولت و مجلس فعلی باید متوجه شده باشند که چقدر اقبالشان در بین مردم ریزش کرده است.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به انتقادات نمایندگان مجلس از دولت و چند دستگی بین طیفهای این جریان آیا انتظار میرود شاهد اتفاقات جدید در ترکیب سیاسی اصولگرایان باشیم، گفت: اکثریت مردم میگویند مطرح کردن انتقادات بازی سیاسی است و با نزدیک شدن به انتخابات میخواهند پوست اندازی فریبنده انجام دهند اما مردم گوش نمیدهند و بسیار ناراحتند. این صحبتها و حمله به دولت را باور نمیکنند. تقصیر همه ضعفهای دولت از حمایتهای بیحد و حصر مجلس است. مجلس آنقدر به وظیفه خود عمل نکرد تا دولت دچار خطا شد.
وی افزود: امروز در قانون میبینید که گفتند کالا باید به قیمت شهریور ۱۴۰۰ برگردد. شما نمیتوانید هیچ کالایی را با این قیمت پیدا کنید. مجلس چه کار کرد؟ قانونی در بودجه ۱۴۰۱ دارید که دولت وظیفه دارد کالا را به قیمت شهریور ۱۴۰۰ به شما تحویل دهد. شما کدام کالایی را با این قیمت پیدا میکنید؟ مجلس با همه شکستها قانون خودش را پیگیری کندننن هیچ چیز دیگر نمیخواهیم. شعار و حرف نمیخواهد. مردم آنقدر که خلاف شنیدند دیگر گوششان نمیشنود.