علی خدری مدیرعامل شرکت توزیع نیروی نیروی برق خوزستان به ویژگیهای علمی و تخصصی این سه محصول اشاره کرد و اظهار داشت: نرمافزار جایابی محل نصب “رکلوزر” باعث افزایش قابلیت اطمینان شبکه و جابهجایی بهینه تجهیزات حفاظتی شده و با مکانیابی دقیق تجهیزات حفاظتی، این امکان فراهم میشود تا برق پایدارتری به مشترکان برق ارائه شود.
وی ادامه داد: نرم افزار جایابی محل نصب “رکلوزر” و “سکشن لایزبر” بر روی شبکههای توزیع، دستیابی به دانش فنی ساخت پوشش برای کاهش دمای محفظههای ترانسفورماتورها و نرمافزار “corona “classifier سه پروژه تحقیقاتی فناورانه است که در نخستین جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق ایران، رونمایی و به جامعه علمی صنعت برق ایران ارائه خواهد شد.
خدری افزود: دستیابی به دانش فنی ساخت پوشش با فاکتور انعکاس بالا از دیگر محصولات فناورانه این شرکت است، که از ویژگیهای مهم آن میتوان به کاهش تلفات ترانسفورماتورها و کاهش بار مالی جهت تعمیرات ترانسفورماتورها اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی نیروی برق خوزستان تصریح کرد: این طرح های تحقیقاتی با توجه به شرایط ویژه خوزستان از جمله شرایط آب و هوایی استان مورد مطالعه، طراحی و اجرا قرار گرفته است و در نوع خود نوآورانه و بدیع محسوب میشوند.
وی با اشاره به طراحی و تولید نرمافزار “corona classifier” جهت تعیین زود هنگام تجهیزات معیوب بر روی هر پایه برق اضافه کرد: این نرمافزار نیز مانند دیگر محصولات نرمافزاری این شرکت بر پایه سامانه اطلاعات مکانی شبکه توزیع برق خوزستان طراحی و اجرا شده است که از جمله ویژگی آن مشخص شدن درجه خرابی، و تعیین فاز مربوط به تجهیز و پیشنهاد جهت رفع عیب مربوطه است.
برپایی نخستین جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق ایران
غلامرضا قادسی مدیردفتر تحقیقات شرکت توزیع نیروی برق خوزستان نیز با اشاره به برپایی نخستین جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق ایران گفت: نخستین جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق ایران، همزمان با بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق ایران و با هدف شناسایی و رفع چالشهای صنعت برق از ۲۳ تا ۲۶ آبان در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد.
این مقام مسئول ادامه داد: این نمایشگاه فرصتی بسیار مناسب برای جامعه علمی و تحقیقاتی است که دستاوردهای خود را با کمک ظرفیتهای صنعت برق تولید و تجاری کنند.
شرکت توزیع نیروی برق خوزستان دارای بیش یک میلیون و ۱۱۲ هزار مشترک است که از این تعداد ۳۳ درصد مشترکان روستایی هستند.