وی ادامه داد: در ایام انتخابات و پس از پیروزی، رئیس جمهور دولت چهاردهم وعدههایی در راستای نفع ملت و کشور دادهاند که تاکنون نیز در مسیر برآورده سازی آنها به پیش رفته و قدمهای مثبتی نیز برداشته، اما هنوز گامهای زیادی نیاز هست که برای کشور و مردم باید برداشته شود.
وی اظهار کرد: انتخاب در منصبها از اقوام و مذاهب، یکی از وعدههای دولت چهاردهم، بوده که عملی شده و قدمهایی در این مسیر برداشته شده و در این زمینه انتخاب و انتصاب استانداران اهل سنت در خوزستان، کردستان و سیستان و بلوچستان جای قدردانی دارد.وی خطاب به مسؤولان کشوری گفت: تاکید میکنم که در انتصابات، از شایستگان بومی استفاده شود چرا که در این کار، حکمت فراوانی نهفته و عامل رضایت مردم میشود.
اسماعیل زهی با ابراز خرسندی از انتصاب استاندار سیستان و بلوچستان از قوم بلوچ و مذهب اهل سنت، تصریح کرد: مردم این استان نیز از این بابت خوشحال هستند که در دولت وفاق ملی، به فرزندی از دیار سیستان و بلوچستان که شایستگی دارد، اعتماد شد.
وی اضافه کرد: اینکه به مردم سیستان و بلوچستان از تمامی اقوام و مذاهب فرصت داده شد تا توانایی و کارآمدی خود را نشان دهند، این مهم هست، هیچ سرمایهای بالاتر از سرمایه مردم در جامعه نیست، مردم شایسته و توانمند در جای جای ایران اسلامی فراوان حضور دارند.
امام جماعت اهل سنت مسجد مکی زاهدان، گفت: اعتقاد دارم که هرچه به این مردم اعتماد شود و تمام سیاستها به سمت ملت چرخش یابند، نعمت و برکات بزرگ در جامعه به دنبال دارد، مردم ایران قدرشناس هستند و قدردان هر کس که برای آنها قدمی بردارد، هستند.وی تاکید کرد: ملت ایران، همه از یک بدنه هستند، باید کسانی را که در دولت به کار گرفته میشوند، قوی، لایق و شایسته باشند.
وی اضافه کرد: شایسته سالاری واقعی باید در انتصابات مدنظر قرار گیرد، دست پاکی و امانتدار بودن، نگهدار و حفاظت کننده بودن از سیاستهای قرآن که برای ما تبیین شده را باید فرد در اولویت کار خود قرار دهد.اسماعیل زهی، تصریح کرد: توصیه ما این هست که در دولت، از شایستگان قوی استفاده شود و به مردم از هر قوم و مذهبی اعتماد شود، به کارگیری افراد در انتصابات از اقوام و مذاهب مختلف، فاصلهها را در جامعه کم میکند، در شایسته سالاری همه اقوام و مذاهب را باید ملاک قرار گیرد.
وی گفت: بالاترین حکمت بنابر عقیده بنده، این هست که به مشکلات مردم بیشتر توجه شود، خدمات خوبی در گذشته ارائه شده اما مشکلات به دلایل شریط اقتصادی زیاد هست، آرزو و خواسته ما و مردم این است که از استاندار حمایت و اختیارات ویژه به او داده شود، خواستههای به حق مردم شنیده و مطالبه آنان پیگیری شود، مردم فهیم هستند و گفتههای شما مسؤولان دولت را قبول میکنند.
وی با اشاره به حادثه اخیر منطقه گوهرکوه شهرستان، تفتان، بیان کرد: این حادثه باعث رنجش ما شده و برای ما نیز دغدغه بود، علاج این موضوع این هست که مسؤولان دولت باید دل توده مردم را به دست آورده و همه مردم را در کنار یکدیگر ببینند.
وی افزود: مردم سیستان و بلوچستان همه با هم خویشاوند هستند، در طول تاریخ در کنار یکدیگر بودند، بحث شیعه و سنی اصلاً مطرح نیست موضوع قومیت اهمیت ندارد، ما همه یکی هستیم، اگر اتفاقی در استان و کشور رخ میدهد همه ناراحت میشویم، مردم سیستان و بلوچستان عاقل هستند، وحدت دارند، اختلاف را قبول ندارند و هر کس اختلاف پراکنی کند، آن را دوست ندارند و از خود نمیدانند.
امام جماعت اهل سنت مسجد مکی زاهدان، گفت: مردم میتوانند امنیت را در سیستان و بلوچستان تأمین کنند اما باید به آنها اعتماد شود، به امید خدا در آینده خبرهای خوشی از این خطه خواهید شنید و مردم در کنار هم خواهند بود، مطمئن باشید استاندار بومی که اعتماد کردهاید، هیچ تفاوتی بین فرزندان این مرز و بوم قائل نخواهد بود، خواسته ما از استاندار جدید استان این هست که با تمام وجود کار کند.
وی ادامه داد: مردم سیستان و بلوچستان نیز باید در تمام زمینهها و بخشها استاندار جدید را حمایت کنند، حل مشکلات به تقویت وحدت و انسجام کمک میکند، امید که در آینده روزهای بهتری را شاهد بوده و خبرهای خوشی در دولت وفاق ملی بشنویم که تصمیم گیری شده است.
اسماعیل زهی تصریح کرد: مردم محور بودن، بهترین راهکار برای حل تمامی مشکلات و چالشها در جامعه هست، توصیه بنده در این زمینه این است که از ظرفیت شایستگان نخبگان سیستان و بلوچستان به کارگیری شوند و به زنان نیز اهمیت داده شود.
وی اضافه کرد: قدمهایی برای به کارگیری زنان در پستهای کلان استانی و کشوری توسط دولت چهاردهم برداشته شده که جای امیدواری دارد، همه آحاد مردم دلداده به این انقلاب و اسلام هستند و همه به کشور علاقه دارند، ملت ایران به تمامیت ارضی کشور فکر میکنند و همه برادری و اخوت و همه انسانها کرامت و حرمت دارند، اگر اینها ملاک قرار گیرند همه همراه خواهند بود.