محمد یوسفی در گفتوگو با اظهار کرد: علیرغم تفاهم دو کشور ایران و عراق، اعلام سازمان دامپزشکی مبنی بر پاک شدن ایران از آنفلوآنزای طیور و ابلاغیه نخست وزیر عراق درباره آزاد شدن واردات محصولات پروتئینی از ایران، هنوز محمولههای صادراتی گوشت مرغ پشت مرزهای عراق منتظر هستند تا موانع صادراتی حل شود و تاییدیه های لازم از دولت عراق دریافت شود.
وی گفت: با توجه به کاهش نسبی نرخ های جهانی، قیمت نهاده های تولید برای مرغداران نسبت به سال گذشته قدری کاهش یافته است اما نمی توان گفت که مرغداران نسبت به سال گذشته وضعیت بهتری دارند، چراکه مشکل تامین نقدینگی دارند.
یوسفی افزود: بهای منابع انرژی نسبت به سال گذشته حدود دو برابر شده و از سوی دیگر نیز دستمزد کارگران بخش طیور بیش از دیگر بخش ها افزایش یافته است.
رییس انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی ادامه داد: مرغداران مجبورند از منابعی غیر از بانک ها و با سود ماهانه چهار درصد که در سال به بیش از ۴۸ درصد می رسد نقدینگی مورد نیازشان را تامین کنند.
یوسفی تصریح کرد: بر اساس قانون بانک های کشور موظفند برای تامین نقدینگی بهره برداران بخش کشاورزی تسهیلات بانکی با نرخ سود چهار درصد به تولیدکنندگان پرداخت کنند که البته باید پرسید چرا به این وظیفه قانونی خود عمل نمی کنند و چرا مرغداران مجبور می شوند سالانه بیش از ۴۸ درصد سود برای تامین نقدینگیشان پرداخت کنند؟