سیدعلی آقازاده در گفت وگو با خبرنگار به تشریح جزئیات جلسه خود با وزیر جدید صنعت، معدن و تجارت با موضوع پیگیری مشکلات شرکتهای واگن پارس، آلومینیوم، هپکو و آذرآب پرداخت و اظهار کرد: نشست هماندیشی مدیران استانی برای برطرف شدن مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی مهم استان مرکزی با وزیر صمت یکی از اولین جلسات کاری مقام عالی وزارت صنایع بود.
وی افزود: در این جلسه پس از طرح موضوعات مختلف در خصوص مشکلات مربوط به این صنایع و بحث و بررسی لازم، وزیر صمت به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران دستور داد تا قرارداد مبادله شرکت واگن پارس بین مپنا و ایمیدرو امضاء شود.
استاندار مرکزی با اشاره به برخی مشکلات موجود در مسیر اجرایی شدن این دستور، اظهار کرد: مقرر شد دولت بدهی سه میلیون یورویی را قبول کند و به نظر میرسد این تعهد توسط وزارت اقتصاد و دارایی اجرایی شود که البته قرار بر این شد وزیر صمت پیگیر مراحل اداری و عملیاتی این تصمیم مبنی بر واگذاری این تعهد به یکی از دستگاه های دولتی باشند.
وی بیان کرد: با وجود دستور وزیر صمت طی چند روز گذشته، اما تا پایان روز دوشنبه ۲۱ مهرماه خبری از امضای قرارداد فوق نیست و این مبادله هنوز در فاز اجرایی قرار نگرفته است و امیدواریم تا پایان هفته اجرایی شود.
آقازاده در خصوص دو مشکل عمده آذرآب و هپکو نیز گفت: عدم صدور ضمانتنامه برای سفارشات و قراردادهای جدید، مهمترین مشکلات آذرآب و هپکوی اراک است که در این جلسه مقرر شد با تشکیل کارگروهی در وزارت صمت این مشکل بررسی و سازوکار لازم برای برون رفت از آن اتخاذ شود.
وی همچنین با اشاره به دعوت از معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور و قائم مقام کارگروه ملی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای بازدید از شرکت آذرآب در چهارشنبه هفته جاری گفت: سفر هفته جاری معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور که اخیرا به عنوان قائم مقام کارگروه ملی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز منصوب شده است به دلیل انجام امور اداری مربوط به تغییر و تحول و معارفه کنسل و مقرر شد این سفر در اولین فرصت ممکن انجام و مشکلات مربوط به این شرکت و سایر واحدهای تولیدی و صنعتی استان بررسی و تصمیمگیری شود.
گفتنی است که رزم حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست با سیدعلی آقازاده استاندار مرکزی و مدیران این استان گفته بود: دولت به دنبال واسپاری آذرآب، هپکو و واگن پارس بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی است. هپکو، آذرآب و واگن پارس مجموعه کارخانجات استراتژیکی برای کشور هستند که متاسفانه با مشکلات عدیده مدیریتی در چند سال اخیر روبرو بودهاند. مسئولان دولت مجدانه خواهان پیگیری و رفع مشکلات این سه مجموعه مهم و فعال شدن آنها هستند.
انتهای پیام