قربان زاده، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خراسان رضوی بیان داشت: این میزان گوشت قرمز غیرقابل مصرف با نظارت کارشناسان دامپزشکی از ابتدای امسال در کشتارگاههای استان شناسایی و معدوم شده است.
دکتر محمود قربانزاده افرود: در این مدت ۸۶۰هزار راس دام در کشتارگاههای خراسان رضوی، کشتار شده است و بدین ترتیب کارشناسان دامپزشکی بر تولید، نگهداری و عرضه ۳۲هزار تُن گوشت قرمز نظارت داشته اند.
وی با تاکید بر اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر تهیه شود افزود: در صورت خرید محصولات بسته بندی، باید نسبت به تاریخ تولید و انقضای محصول و نیز کد پروانه درج شده بر روی آن دقت شود.
قربان زاده افزود: شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز باید به مهر دامپزشکی توجه کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع رسانی کنند.
خراسان رضوی در تولید گوشت قرمز و سفید و همچنین تخم مرغ، رتبه اول تا سوم را در بین استانهای کشور داراست.