شهابی سرپرست مرکز اسناد تاریخی شهرداری بندرعباس در این باره گفت، حفظ و معرفی آیین و سنت های بومی هرمزگان و شهر بندرعباس و انتقال صحیح آن به نسلهای آینده یکی از الویت های مرکز اسناد تاریخی شهرداری بندرعباس می باشد، از این رو بازیهای بومی محلی نمادی از فرهنگ واصالت است که در برجسته نمودن سنت و آیینهای هر مرز وبوم نقش بسزایی دارد.
قدمت بازیها به اندازه قدمت حضور بشر بر روی زمین است. انسان از گذشته برای کسب مهارت شروع به بازی کردن کرد، رفته رفته بازیها تبدیل به راهی برای تفریح و گذراندن اوقات فراغت شد.
درست است که برخی از بازی های محلی در بیشتر نقاط ایران مشاهده میشود و حالت کلی تری دارند، اما بسیاری از آنها خاص هر منطقه بوده و در سایر نقاط کشور دیده نمیشوند.
قابل ذکر است این جشنواره با مشارکت سازمان فرهنگی ورزشی،شهرداری بندرعباس، شهرداری منطقه ۳، کمیته ورزش کارکنان شهرداری، انجمن بازیهای بومی محلی هرمزگان،مدیریت کوهستان پارک پنجه علی، باشگاه ورزش گستران گامرو، برگزار شد.
همچنین در پایان این مراسم بمناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، از تعداد ۱۰ نفر از پرستاران و کادر درمان تقدیر بعمل آمد.
انتهای پیام/