عطا پور شیرزاد، سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست فارس با تقدیر از حضور سمنها، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تسلیت سالروز شهادت حضرت علی (ع)، با ابراز خرسندی از برگزاری جلسه مجازی، سمنها را سرمایههای ارزشمند محیط زیست عنوان کرد و گفت: در کنار سمنها مشکلات محیط زیست به حداقل خواهد رسید.
پور شیرزاد بیان کرد: همچون گذشته ارتباط تنگاتنگی با سازمانهای مردم نهاد خواهیم داشت و علاوه بر استمرار کارهای خوب گذشته، با شوق و علاقه بیشتر این مسیر را ادامه خواهیم داد و در صورت تمایل فاصله جلسات مشترک را نیز کاهش می دهیم.
این مقام مسئول اذعان داشت: با پیشنهادهای کارساز، مدون و نتیجه محور در افقهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت، می توانیم با همراهی سمنها، اتفاقات خوشایندی را در سطح استان رقم بزنیم.
پور شیرزاد، به اعتراض سمنها در خصوص مجوز برداشت انقوزه در منطقه بهرام گورکه توسط منابع طبیعی استان صادر شده پاسخ داد و گفت: این مجوزها از قبل صادر شده و مورد موافقت محیط زیست نیست و به جد و از طرق مختلف به دنبال لغو این مجوزها هستیم.
سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست فارس از سازمانهای مردم نهاد خواست، با توجه به ظرفیت آنها در بعد علمی، عملی و همچنین سیاست دولت مردمی مبنی بر مردم پایه و مشارکتی بودن فعالیت ها، با ایجاد ارتباط مستقیمی با رسانهها به منظور تنویر افکار عمومی و اعتماد سازی حداکثری به جای انتقال اتفاقات محیط زیستی و برقراری ارتباط از دولت به مردم به رویکرد مردم به مردم برسیم.
وی افزود: امیدواریم با تعامل، تفاهم و خرد جمعی همه تشکلها و با اتحاد همه جانبه، از انفال الهی را به نحو احسن، حفاظت و حراست، کنیم.
پور شیرازد، در پاسخ به سوال یکی از سمنها در خصوص حریم تالاب هفت برم اظهار داشت: حریم تالاب توسط آب منطقهای استان فارس مشخص شده و ما بقی کارهای قانونی توسط محیط زیست در حال انجام است.
مجید تقی خانی، دبیر سمنهای مردم نهاد استان به نمایندگی از سایر سمنها ضمن تبریک انتصاب جدید سرپرست حفاظت محیط زیست فارس از تشکیل این جلسه ابراز خوشحالی کرد.
در ادامه جلسه نیز نمایندگان سمنها به مواردی همچون نقش پررنگ مدیریت مشارکتی با حضور فعال و عمل گرایانهی سمنها، فرهنگسازی در خصوص استفاده حداقلی از پلاستیک در بین شهروندان و همچنین تفکیک از مبدا، تقاضای حمایت از عدم انتقال آب مارگون به دو روستای اسفیان و تل زری و حفاظت اصولی در منطقه تنگ گمبیل سپیدان، حمایت از تولید کیسههای پارچهای، حفاظت از تالابها با طرحهای علمی و قابل اجرا، هم افزایی تمامی سازمانهای مردم نهاد، توجه ویژه به زیستگاه جنگلی زاگرس و همچنین، مقاومت در برابر خواسته های ناپایدار عوامل قدرت و جلوگیری از توسعه ناپایدار اشاره کردند.