مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان گفت: حجم ذخیره مخزن سد اکباتان درحال حاضر به ۳۵ میلیون مترمکعب است که به میزان ۱۰۰ درصد حجم مخزن سد را تشکیل می دهد.
ستوده با بیان این که حجم ذخیره آب در مخزن سد کلان ملایر ۴۴ میلیون مترمکعب و در سد سرابی ۹ میلیون متر مکعب است و صد درصد پُر هستند، خاطرنشان کرد: در مجموع تاکنون تعداد ۲۸۶ جلسه شورای حفاظت از منابع آب در استان و شهرستان ها برگزار شده است .
این مسئول ادامه داد: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد ۶۵ حلقه از چاه های غیرمجاز و دارای حکم قضائی با حجم آب صرفه جویی شده بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب وعمق انسداد بیش از ۳ کیلومتر پر و مسدود شده است.
وی تاکید کرد: در مجموع از ابتدای اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی از سال ۹۳ تاکنون تعداد ۴۰۲۹ حلقه چاه غیرمجاز با حجم آب صرفه جویی شده بیش از ۲۷۲ میلیون مترمکعب وعمق انسداد ۱۳۸ هزار متر پرو مسلوب المنفعه شده است.
ستوده با بیان این که در مجموع تعداد ۴۷۸۱ دستگاه کنتور هوشمند آب وبرق بر روی چاه های مجاز نصب گردیده که بیشترین آن ها مربوط به دشت رزن – قهاوند است، گفت: تعهد ما برای نصب کنتور در سال ۹۸ طبق سند راهبردی تعداد ۵۵۰ دستگاه بوده که بیش از ۵۹۴ دستگاه نصب شد که پیشرفت ۱۰۸درصدی نسبت به تعهد نصب را نشان می دهد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان در ادامه گفت: از آغاز سالجاری تاکنون نیز تعداد ۳۱ دستگاه کنتور هوشمند آب و برق بر روی چاه های مجاز استان نصب گردیده است.
ستوده افزود: تعداد ۸۲۵ پروانه بهره برداری چاه های مجاز استان اصلاح و تعدیل شده که به میزان نزدیک به ۱۵ میلیون مترمکعب صرفه جویی در منابع آب زیرزمینی را به دنبال داشته است.
وی ادامه داد: خوشبختانه با لایروبی رودخانه های استان به طول بیش از ۱۳۰ کیلومتر در فروردین امسال مشکلی از جهت سیلاب نداشتیم و توانستیم به خوبی آن را مدیریت کنیم.
ستوده تاکید کرد: پس از مطالعه مشاور و هماهنگی های لازم با مدیران ادارات منابع آب شهرستان های تابعه و بازدیدهای میدانی و استفاده از ظرفیت شوراها و دهیاران روستاها، ابتدا نقاط اولویت دار شناسایی و عملیات اجرایی لایروبی انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان در این راستا گفت: تعداد ۲۲۱ پرونده مربوط به تصرف بستر و حریم رودخانه، با پیگیری و همکاری دستگاه قضایی منجر به آزاد سازی ۸۴۸۰۰ متر مربع از این رودخانه ها در استان شده است.