به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، براین هارل، دستیار اول مدیر امنیت زیرساخت در بیانیهای گفت، آژانس امنیت زیرساخت و امنیت سایبری وزارت امنیت داخلی آمریکا (CISA) روز جمعه به مانور امنیت سایبری شبیهسازی سه روزه موسوم به گطوفان سایبری” با هدف آمادهسازی ایالات متحده و کشورهای متحد برای مقابله با گحملات واقعی بالقوه علیه سیستمهای حیاتی” پایان داد.
هارل این مانور سه روزه با ۲۰۰۰ مشارکتکننده از صنعت خصوصی آمریکا و دولت فدرال و گروههای همکار خارجی را به عنوان “گستردهترین” شبیهسازی امنیت سایبری در این کشور توصیف کرد.
این مقام آمریکایی پس از پایان این مانور آموزشی به خبرنگاران گفت: ما مرتبطتر از همیشه شدهایم و این بدان معناست که زیرساخت حیاتی کشور ما با خطرات روزافزون از بابت حملات سایبری مواجه است. نمیتوان از هیچ سازمان یا آژانس دولتی انتظار داشت که تنهایی با آن برخورد کند و برای همین است که تمرینهایی مانند طوفان سایبری همه را در کنار هم جمع می کند تا تمرین و رایزنی درباره چگونگی واکنش جمعی به یک حمله سایبری صورت بگیرد. با هر طوفان سایبری، هماهنگی و قابلیتهای ما بهتر میشود و امسال هم هیچ تفاوتی نداشت.
به گفته این مقام، این طوفان سایبری برگرفته از قابلیتهای “دشمنان واقعی” در جهان شامل انواع حملات به بخشهای مختلف بود. هارل همچنین اشاره کرد که امنیت انتخابات نوامبر که به تازگی نگرانیهایی را ایجاد کرده است، در این مانور بررسی نشد.
انتظار میرود این نهاد، گزارشی کامل از یافتههایش براساس مانور طوفان سایبری در آینده نزدیک منتشر کند. آخرین مانور طوفان سایبری در سال ۲۰۱۸ با حدود ۱۰۰۰ مشارکتکننده برگزار شده بود. مقامهای آمریکایی به تازگی نسبت به حملات سایبری علیه زیر ساختهای کلیدی این کشور ابراز نگرانی کردند و آژانس امنیت زیرساخت و امنیت سایبری و آژانس امنیت ملی در اواسط ژوئیه یک هشدار مشترک درباره تلاشهایی برای افزایش حملات اعلام کردند.
انتهای پیام