مهدی رنجبری گفت:با پیوستن شهر بندرعباس به شبکه جهانی شهرهای خلاق یونسکو ،عزم مدیریت شهری برای گسترش صنایع دستی و آیین های ماندگار بومی ،دو چندان شد و این منطقه در کنار دیگر مناطق شهرداری، برنامه هایی را در این زمینه ،در دست اجرا دارد.
وی اظهار داشت :در حال حاضر ،فرهنگسرای نخل ناخدا در دو طبقه و امکانات مناسب آماده برگزاری دوره های آموزشی صنایع دستی با رعایت پروتکل های بهداشتی است.
وی ادامه داد:برنامه ریزی برای برگزاری این دوره ها با توجه به شرایط کرونا در دستور کار مدیریت شهری است و در صورت فراهم شدن شرایط مناسب،به اطلاع شهروندان و علاقمندان خواهد رسید .
شکوفه شهابی پور ،معاون توسعه منابع و پشتیبانی منطقه یک شهرداری بندرعباس نیز خبر داد:-ساخت مرکز آموزش صنایع دستی با زیر بنای ۱۰۰۰ متر مربع و هزینه ای افزون بر ۶۰۰ میلیارد ریال از محل درآمدهای شهرداری و اعتبارات عمرانی به زودی در این منطقه آغاز می شود .
به گفته وی این مرکز که با سازه های سبک ساخته می شود دارای یک سالن تولید و اتاق های آموزشی ساخت صنایع دستی است و در یکسال به بهره برداری می رسد .
احمد پایدار، مدیر مرکز خلاقیت و فناوری های نوین شهرداری بندرعباس نیز در جریان بازدید از زیر ساخت های این منطقه،اقدامات صورت گرفته برای گسترش صنایع دستی و آیین های سنتی بندرعباس را نمونه ای از تلاش های مدیریت شهری برای پاسداشت آیین ها و صنایع فاخر دستی خواند و بر حفظ این میراث گرانبها تاکید کرد.
انتهای پیام/