stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۳۰ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 20 November , 2024
  • کد خبر : 301859
  • 06 فروردین 1400 - 12:47
2

بازار نفت متلاطم ماند

قلم | qalamna.ir :

گروه اقتصادی: قیمت نفت در معاملات روز پنج شنبه بازار جهانی تحت تاثیر تجدید قرنطینه ها در اروپا و آسیا برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، چهار درصد ریزش کرد. قیمت های نفت عمده رشدی که روز چهارشنبه تحت تاثیر خبر مسدود شدن کانال سوئز توسط یک کشتی کانتینری بزرگ کسب کرده بودند را از دست دادند. این کشتی هنوز از این مسیر آزاد نشده است اما بازار نفت مسدود شدن این مسیر مهم برای نفت دریابرد را نادیده گرفت زیرا درصد کوچکی از نفت جهان از طریق این کانال حمل می شود.بهای معاملات نفت برنت دو دلار و ۴۶ سنت معادل ۳.۸ درصد کاهش یافت و در ۶۱ دلار و ۹۵ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا دو دلار و ۶۲ سنت معادل ۴.۳ درصد کاهش یافت و در ۵۸ دلار و ۵۶ سنت در هر بشکه بسته شد.
 
کشورها در اروپا محدودیتهای قرنطینه را برای مقابله با افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ تجدید می کنند که به معنای کاهش تقاضا برای نفت در این منطقه خواهد بود. آلمان که بزرگترین اقتصاد اروپا به شمار می رود، شاهد بزرگترین افزایش موارد ابتلا از ژانویه بوده است.باب یاوگِر، معامله گر شرکت میزوهو در نیویورک در این باره گفت: آلمان، ایتالیا و سایر کشورهای منطقه یورو دوباره عقب نشینی کرده اند و نابودی تقاضا غافلگیرکننده بوده است. در بخشهایی از هند، مقامات به مردم دستور داده اند در خانه بمانند زیرا موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا به بالاترین سطح در پنج ماه اخیر صعود کرده است.

توزیع واکسن در آمریکا سریعتر از اکثر کشورها بوده اما کارشناسان سلامت نگران آن هستند که سفرهای بهاری باعث افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ در آمریکا شود.دلار قوی هم قیمتها را تحت فشار کاهشی قرار داد. دلار تحت تاثیر واکنش سریعتر آمریکا به پاندمی نسبت به اروپا، در برابر یورو افزایش یافت. رشد ارزش دلار بهای معاملات نفت که به این ارز قیمت گذاری می شود را برای دارندگان ارزهای دیگر گرانتر می کند.در این بین، چهار منبع آگاه در اوپک پلاس به رویترز گفتند انتظار می رود اوپک و متحدانش در نشست اول آوریل، محدودیت فعلی عرضه نفت را تمدید کنند. این گروه در نشست قبلی خود به دلیل نگرانیهایی که نسبت به افزایش دوباره موارد ابتلا به کووید ۱۹ داشت، حاضر نشد تولیدش را افزایش دهد.بر اساس گزارش رویترز، عامل دیگری که بازار را نگران کرد، دشواری تولیدکنندگان برای فروش به آسیا به خصوص چین است. خریداران آسیایی نفت ارزانتر را از ذخایر برداشت می کنند و تعمیرات پالایشگاهی هم تقاضا را کمتر کرده است.

هشتگ: , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.